ציפרלקס - גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס - גמילה
    שלום
    25/09/2013

שלום,
    אני לוקח ציפרלקס כבר תקופה של שנה, בהתחלה הוא עזר לי, אבל כבר הרבה מאוד זמן אני מרגיש שהוא לא תורם לי יותר. אני כבר כמה זמן לא לוקח אותו יום-יום ולא קבוע. הפסיכיאטר אמר שאני יכול להפסיק לקחת אותו בכלל, לרדת לחצי כדור לשבוע אחד ואז להפסיק בכלל. אני הפסקתי לפני קצת יותר משבוע לקחת את הכדור בכלל לא בהדרגה, והרגשתי טוב, יותר רענן, יותר אנרגיה, יותר כוח.
    ביומיים האחרונים התחלתי להרגיש יותר חוסר יציבות, שמפריעה לי ממש, יותר עייפות וחוסר חשק וכו'.
    האם יש קשר לזה שהפסקתי לקחת את הכדור בפתאומיות? האם אחרי יותר משבוע שלא לקחתי אותו הוא עוד משפיע ? אם אני עכשיו אקח רק חצי למשך שבוע ואז אפסיק בכלל זה יעזור?

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס - גמילה

הוספת תגובה

• תשובה

נחמה
    25/09/2013

שלום לך,
    ייתכן שאלו תופעות גמילה מהכדור. אם הן לא חמורות מדי, אתה יכול לטפל בהן באמצעות פעילות גופנית, תזונה טובה, שינה טובה. זה המרפא הכי טוב. אפשר גם לקחת מולטי-ויטמין. מקווה שדי מהר תחזור לעצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נחמה

שלום
    26/09/2013

תודה רבה לך, גם עברת את התהליך ? אם כן אשמח לשמוע איך הרגשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס - גמילה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/09/2013

תאורטית : כן !

זמן מחצי החיים = 24 שעות
    על מנת להגיע לאפס ריכוז בדם
    לאחר הפסקה.
    כ - 5 ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

שלום
    27/09/2013

לא ממש הבנתי את התשובה שלך ,
    אתה יכול לענות לי בבקשה יותר בפירוט ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    27/09/2013

מה לא ברור ?

כעיקרון : תופעות לוואי מתחילות לאחר 24 שעות , לאחר ירידת הריכוז לחצי ...
    לאחר 5 ימים , הריכוז בדם אמור להיות סביב אפס, כך שייתכן החמרה בתופעות לוואי במהלך ה 5 הימים ללא טיפול ( לאחר הפסקה ).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו