שאילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאילה
    אוקסנה
    27/09/2013

שלום, אני אימא לילד בן 7 שנים +PDD, ואישה שיש לו בעיות נפשיות (שזו...). בעלי לא מקבל תרופות כלל. ויש לי הרגשה שהוא יותר ויותר מדבר עם עצמו, יותר חי בעולם שלו, וכש הילד שלי מבקש ממנו יחס יוצא מצב שבעלי לו תמיד עונה לו כי - בעלי עם עצמו. הילד שלי התחיל לפחד מתגובות האלו, וגם כל העצבים שלו מוצאי עלי. בקשתי לא פעם מבעלי ללכת לרופא בשביל לקבל תרופות, הוא לא מוכן (כי חושב שיכולים לאשפז אותו). ובקשה שלי התחילה בגלל שבעלי יותר מדי מוצא קולות פיטום יכול לקום מכיסה ומשש לדבר בכל רם בלי שהוא מרגיש. הילד PDD. גם לפעמיים היה מדבר עם עצמו, לאחרונה הרבה יותר. מפחד כשבעלי קם מהמיטה/כיסה (כי בעלי עושה את זה פיתום).
    שאילה:
    1. האם זה נכון שאם בעלי ילך לרופא לבקש טיפול יכולים לאשפז אותו?
    2. הילד התחיל להכניס ידיים לפה, האם זה ממצב שהוא רואה?
    3. לי מאוד קשה להתמודד עם המצב הזה. ממש מאוד קשה עם כל זה. אני מתחילה להיות עצבנית, שותה אסיבל או רגיאון, אבל זה לא עוזר לי כלל. אני אוהבת אותם ומאוד רוצה לעזור לכם, רק אני מתחילה לחשוב שכבר אני זקוקה לעזרה. אם אני יפנה לפסיכיאטר לקבל משהו להרגעה האם יכולים לקחת ממני את הילד? איך זה אולך בכלל?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאילה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תגובה? תודה.

אוקסנה
    27/09/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• pdd ילד ובעל עם בעיות נפשיות

אהובה
    27/09/2013

שלום לך אמא יקרה, טבעי שתפחדי מהרווחה שתיקח לך את הילד , תירגעי היא לא תיקח אם יש לך מסוגלות הורית,דבר שני לא מאשפזים אם בעלך אינו מעוניין או אינו מסוכן לועצמו ולציבור, מציעה לטובתך ולטובת בנך הקטין להביא את בעייתך לידיעת הרווחה לעובדת סוציאלית, באופן דחוף, אני לא איש מקצוע אך זו דעתי ,שבת שלום ויהי נועם חייך כפי שתבקשי ,אמן, המשיכי להחזיק מעמד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תגובה?

אוקסנה
    27/09/2013

שלום לאהובה ותודה על תגובתך,
    ומה התגובה של אנשי מקצוע? אתם פעמיים עניתם על שאילה אחד של שאילה אחרות, ואני לא יכולה לקבל ממכם תגובה אחד. עד כדי כך הפורום חלש או מה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קורה פה עם אנשי מקצוע???

אוקסנה
    02/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו