מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מפרוזאק ללוסטרלשירי01/10/2013
שלום, לקחתי 8 חודשים פרוזאק להפרעת חרדה קשה, עם שיפור חלקי בלבד (במינון 60מג), הרופא החליף לי לפני שבוע וקצת את הפרוזאק בלוסטרל, הפסקתי בבת אחת את הפרוזאק והתחלתי לקחת לוסטרל (סרטרלין טבע) 50מ"ג ביומיים ראשונים ולאחר מכן 100מ"ג בשבוע האחרון. לא חשתי התגברות של חרדות ודיכאון עד ללפני יומיים אז החלה הרעה (התגברות) , האם זה יכול להיות עקב תחילת השימוש בלוסטרל? ואם כן, תוך כמה זמן צפוי לחול שיפור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
שירי01/10/2013מהו המינון המקסימלי של לוסטרל? (סרטרלין טבע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובה
שירי03/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר מפרוזאק ללוסטרל - תגובה
ד``ר יעקב חרמון03/10/2013שלום לך שירי
בהחלפת תרופות,אפילו מוצדקת עלולה להיות החמרה מעצם השינוי..
חייבים להיות סבלניים בכדי למצות את המהלך ולשפוט יעילות רק שמוצה הצעד..
נהוג לעלות עד 200 מג
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה!
שירי03/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
שירי03/10/2013האם זה הגיוני שהסרטרלין גורם לי לעייפות חזקה (מאוד)? אני לוקחת גם סרקוול 125מג ביום כבר חודש, (מאובחנת חרדה קשה (קיצונית) עם OCD ללא טכסים). ואפילו הסרקוול לא עייף אותי ככה לא קרוב למה שחשה עם הסרטרלין... מאז הסרטרלין אני ישנה 10-11 שעות בלילה ועדיין כל היום עייפה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)