אלטרול + אלפרליד לנדודי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלטרול + אלפרליד לנדודי שינה
    ליאת
    02/10/2013

שלום, אני בת 44 סובלת הרבה שנים מנדודי שינה על רקע עוררות יתר, ניסיתי בעבר רמרון שלא עזר, כעת נוטלת נוקטורנו במינון הנמוך מזה כחודש ימים על בסיס יומיומי , לעיתים זה עוזר, לעיתים לא, אני מבינה כי יש עניין של התמכרות לכדור, והייתי מעוניינת לקחת משהו שאינו ממכר אך עוזר לשינה.
    הייתי שמחה לשאול לדעתכם בנגוע לאלטרול בשילוב של אלפרליד, האם השילוב הוא נכון ? האם האלטרול עוזר לנדודי שינה ?
    אשמח לתגובה.
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרזודיל

שי
    02/10/2013

שלום,
    יכול להיות שאת יכולה לנסות טרזודיל, שהיא תרופה נוגדת דכאון שיש לה תופעת לוואי שהיא מרדימה, כמו אלטרול.
    נ.ב. שילוב של שתי תרופות אלה במינונים של נגד דכאון עלול לגרום לתסמונת סרוטונין ולכן אסור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלטרול + אלפרליד לנדודי שינה - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    03/10/2013

שלום רב,
    קודם כל חשוב להדגיש כי הצלחת הטיפול בהפרעות שינה תלויה בראש ובראשונה באבחון נכון של הבעיה, מאחר וישנם סוגים שונים של הפרעות שינה והטיפול חייב להתאים לבעיה הספציפית.
    כל התרופות שציינת הן בעלות השפעה מרדימה והן עשויות לעזור בתהליך ההרדמות, אך לא בהכרח בבעיות שקשורות לשלבים נוספים של מחזור השינה.
    כמו כן, הפרעת שינה יכולה להיות חלק מבעיה אחרת , למשל דיכאון או הפרעות חרדה אשר בפני עצמן מחייבות טיפול נפרד.
    מאוד חשוב שתפני להערכה מקצועית כדי לאבחן את הבעיה ולהתאים לה טיפול באופן נכון יותר וכך לעלות סיכוי שהטיפול אכן יעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו