מינון של CIPRALEX

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון של CIPRALEX
    יוסי
    27/03/2008

לרופאי הפורום שלום רב!

שמי יוסי ואני בן 16...אני נוטל מזה שנה 5 MG של CIPRALEX ליום כטיפול להפרעות שינה שנגרמו כתוצאה מהתקפי דיכאון, דכדוך וחוסר מצב רוח שהשפיע על השינה שלי...
    מדי מספר חודשים כאשר צריך לקנות מחדש את התרופה, המחשב של הבתי מרקחת מודיע על מינון יתר חמור...מדוע?
    בשבועיים האחרונים ניסינו (אני והוריי) להוריד את המינון לרבע כדור ליום (2.5 MG) בהמלצת הנוירולוגית המטפלת- דבר שגרם לדכדוך ולחוסר מצב רוח ולכן העליתי את המינון חזרה ל5 MG לפי המלצת הרופאה...
    מה דעתכם??

בתודה מראש,
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון של CIPRALEX

הוספת תגובה

• תשובה ליוסי

ד''ר ערן ואדים הראל
    30/03/2008

המינון המקובל של ציפרלקס הוא 10 מג'. לדעתי המחשב פולט הודעה זו כי הינך קטין ויכול להיות שבמחשב משרד הבריאות ציפרלקס אינו מאושר לשימוש בקטינים. אינני פסיכיאטר ילדים ולכן לא אוכל לענות לך לשאלתך. היוועץ בפסיכיאטר ילדים ונוער שמטפל בך.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בואי נעבור את זה ביחד

חסרשקט
    30/03/2008

אני אטפל בך ואת תטפלי בי .. יותר! =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו