לד"ר חרמון, אני רק שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר חרמון, אני רק שאלה...
    מעיין
    03/10/2013

שלום ד"ר,

שאלה שמדירה שינה מעיני:
    אני אשה נורמטיבית בת 35, 3 ילדים. אחרי לידה ראשונה התחילו חרדות בפעם הראשונה בחיי, רציתי פתרון מהיר כי היה חשוב לי לתפקד, נטלתי כדורים (רסיטל ואח"כ ציפרלקס), מאז חלפו 6 שנים, ואני עדיין לוקחת, מרגישה טוב מאוד למעט מידי פעם כשמקבלת מחזור ואז יש לי מתח ואי שקט. בקיצור חיה עם זה לא רע ומתפקדת מצויין.
    האם ניתן להמשיך כך כל החיים או שבשלב מסויים זה יפסיק להשפיע עליי ויחזרו החרדות? התקופה הקצרה שחוויתי את זה זכורה לי כרעה מאוד.
    בנוסף, ולא פחות חשוב - חברת משפחה קרובה שסבלה שנים מהפרעת אישיות גבולית התאבדה אתמול בלילה והבשורה גרמה לנו הלם. פתאום הציפו אותי מחשבות קשות על כך שיש ביני לבין אשה כזו קשר, גם היא נטלה כדורים חלק מהזמן ולמרות זאת חייה נהרסו. מה הסיכוי שלאדם כמוני עם הפרעת חרדות יקרה כזה דבר??
    אודה מאוד לתשובה כנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר חרמון, אני רק שאלה...

הוספת תגובה

• אשמח להתייחסות בבקשה

מעיין
    05/10/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מתעלמים משאלתי? אולי ד"ר אחר??

מעיין
    10/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרמון, אני רק שאלה... - תגובה

ד``ר יעקב חרמון
    10/10/2013

שלום לך מעין
    חרדותיך מכך שהטיפול יחדל מהלהשפיע הינן חרדות בלבד..כי למה שזה יקרה?
    הכדור מוסיף סרוטונין ופעולה ממשיכה וזה מה שצריך..
    אכן זו בשורה רעה באשר לחברתך אך ראשית יש לה אבחנה אחרת ובנוסף,וכי למה שתרצי לפגוע בעצמך?יש פתרון לחרדותיך ועדיף לבחור בחיים.. השמים יכולים לחכות בינתיים..הלא כן?
    תרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו