מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה!!!לילך04/10/2013
שלום רב
אני בת 39 חולת סכרת יש לי 2 ילדים קטנים לפני שלושה ימים התחילו לי כאבים ביד שמאל
ולחץ חזק בחזה והתחילו לי גם רעידות בגוף מהרתי לבית החולים שעשו לי בדיקות וגם א.ק.ג הבדיקות יצאו תקינות אבל רצו לאשפז אותי בבית החולים וסירבתי הרופא לחצה עליי לא ללכת אמרה שאני יכולה לחטוף ארוע לב למות בלילה נורא הבהילה אותי אבל בכל זאת הלכתי לביתי ומצבי החמיר הכאב ביד עברו אבל היו לי כמו קוצר נשימה לחץ בחזה והתקפי חרדה ומחשבות הלכתי שוב לבית החולים בכדי לברר מה קורה באמת חשבתי שזה מהלב
אבל עשו לי בדיקות וטענו שזה רק נפשי ושאני צריכה ללכת לרופא פסיכיאטר בקופה
הלכתי לרופא משפחה הוא נתן לי כדור לקחת בשם ציפרלקס 10 מ"ג 1 ביום וכדור אסיוול
3 פעמים ביום לקחתי אתמול חצי כדור ציפרלקס בבוקר וחצי בלילה הרגשתי טוב פחות או יותר אבל שקמתי משינה לישיבה בכדי לקום אני מתחילה להרגיש לחץ בחזה קוצר נשימה חזק וכמו לחץ פחד בחזה מצב זה מאוד מפחיד אותי מתחילות לי מחשבות ומצבי מחמיר
מה עליי לעשות מהי התגובה הזו כשאני קמה יש לי שני ילדים מקסימים שתלויים בי אני חייבת לקום מהר על הרגליים בשביל ילדי ובשבילי אנא עיזרו לי אני נלחמת בזה וקשה לי מאוד מאוד אודה לכם על תשובתכם המהירה בבקשה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשמור על רוגע
אליאנה04/10/2013משתמע מדברייך שיש לך התקף חרדה
הכי טוב לפנות לפסיכיאטר בהקדם האפשרי .
גם אני אמא לשתי בנות וגם לי זה החשוב מכל. לידיעתך לוקח חודש עד שהציפרלקס מתחיל לעבוד אז כרגע צריך כדור הרגעה נוסף אבל עדיף פסיכיאטר
שיבדוק וימליץ.
תרגישי טוב רפואה שלמה!!!!
אליאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
לילך05/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)