מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור נגד חרדות שלא גורם להשמנהאילנה12/10/2013
0:10שלום אני מרגישה בזמן האחרון חרדות קשות שמתבטאות בכל מיני תסמינים גופניים. כל הבדיקות עד כה בסדר. הייתי אצל פסיכיאטר והתחלתי לקחת ציפרמיל . אחרי תקופה קצרה השמנתי 10 קג והיה תאבון מוגבר. ביקשתי כדור שפחות משמין וקיבלתי פריזמה וגם הוא לא מתאים . ממנו מרגישה עוד יותר חרדות קושי לאכול (כמעט חזרתי למשקל מלפני 20 שנה) ולא מרגישה שיפור בחרדות אלא ההיפך. מבקשת המלצה לכדור מועיל נגש חרדות ושלא משמין...תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור נגד חרדות שלא גורם להשמנה - תגובה
ד``ר יעקב חרמון12/10/2013שלום לך אילנה
הכדור לא גורם להשמנה אלא לתיאבון..
איפה החלק שלך באחריות על המשקל שלך?
ישנם כדורים נוספים שאפשר להשתמש בהם שימעיטו בתופעות הלואי,רופאך מכיר אותם..
בקשי ממנו וקחי גם את אחריות..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה ע לתשובתך
אילנה12/10/2013פניתי לפורום בנושא כה רגיש בשבילי כי הפסיכיאטר שלי באשדוד עזב וכרגע אין רופאים בקופה באשדוד...לכן רציתי המלצה / הכוונה כי מצבי מצריך טיפול בהקדם. סובלת מחרדות קשות שיש לי מחלות שלא מאתרים , נדודי שינה וכו'. תודה ושבוע טוב. לגבי התאבון עם ציפרומיל ניסיתי להיות במשטר אך כל הזמן היה לי חשקים לאכול במיוחד פחממות ומתוק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב
אילנה12/10/2013רופאת משפחה המליצה לסיים עם פריזמה בהדרגה כמובן ולהתחיל עם סרוקסט. אבל קראתי שהכדור מועיל אך ידוע שמגביר את התאבון לכן חוששת להתחיל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)