מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסיכיאטר קבע כי לאבי אין בעיה נפשיתגל16/10/2013
אבא שלי בן 60+ אלכוהוליסט וחולה לב, שוקל כ-30 קילו בלבד, אינו אוכל ואינו שותה מלבד אלכוהול, הוא שרוי בדכאונות ממושכים ורוצה למות.
אימי דואגת לו לכל ענייניו כגון: אוכל, מספרת אותו, גוזרת לו ציפורניים, מגלחת אותו וכו'..
אולם לאחרונה הוא קיבל צו הרחקה מהבית לחודש ימים לאחר שקילל ואיים על אימי.
באופן מפתיע ביותר הפסיכיאטר בבי"ח טען כי לאבי אין בעייה נפשית.
הכיצד ייתכן שאדם עם דכאונות, המזיק לעצמו ורוצה למות נראה בעיניי הפסיכיאטר כאדם שפוי?
אם זו לא מחלת נפש, אמור לי מהי מחלת נפש?
אני מכיר את אבי 34 שנים והוא לא היה במצב כזה לעולם.
ברצוני להתמנות לאפוטרופוס של אבי (או שאימי תתמנה) ולהכניס את אבי למרכז גמילה (כיוון שהוא מסרב ללכת מרצונו).
אני רוצה את אבא שלי בחזרה. בבקשה תעזור לי..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי
שמוליק17/10/2013שלום גל.
מצטער לשמוע על המצב של אביך.
אינני רופא, אבל בכל זאת אנסה לעזור.
כדי לאשפז אדם בניגוד לרצונו צריך את חוות הדעת של הפסיכיאטר בבית החולים.
יכול להיות שישנו הליך ערעור, אינני יודע.
בכל אופן, עד כמה שידוע לי, כדי להשיג צו אפוטרופסות, אפשר להזמין פסיכיאטר באופן פרטי ולקבל ממנו חוות דעת. יכול להיות שאביך יסרב להיבדק, ואז זו בעייה...
כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)