צריכה דעה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה דעה נוספת
    נוי
    29/03/2008

אני בת 24,
    לפני כשנה הופיעו לי התקפי חרדה חזקים במצבי עמידה מול קהל ..
    אחרי זה החרדות התחילו להתפשט גם למצבים אחרים בחיים מאנשים מסויימים,
    ניסיתי להתמודד עם זה לבד (על ידי שכנוע עצמי שאני יכולה ולפעמים זה הצליח)
    אך עדיין במקומות עבודה במצבים ותפקידים מסויימים אני מרגישה מגבלות ולכן מוותרת אליהם,
    כמו כן בשנה הזאת היה לי חוסר יציבות תעסוקתית (כי השכר לא מספיק טוב או עבודה לא מספיק מעניינת או מספקת).
    אחרי שעברתי שנה קשה והבעיות לא נפתרו (לא כל כך רציתי לקחת תרופות) ,החלטתי לפנות לפסיכולוגית, אחרי שתי שוחות ללא שום תוצאה או המלצה מצידה, הופנתי לפסיכיאטרית, אחרי שיחה קצרה איתי לשאלתי למה יש התקפים ולמה אני לא מצליחה להחליט על בחירת מקצוע היא הודיע לי בגסות ישר "במצח" שיש לי הפראות אישיות... ופחד חברתי..
    כשאלתי על סמך מה היא החליטה היא אמרה לפי מה שכתוב ביומן (ביטלתי פעמים פגישות כי לא יכולתי להגיע בגלל בבוקר כי לא שחררו אותי מעבודה) שלה ונסיון.
    היא אמרה שעבודה זה רק תירוצים ואדם נורמלי מצליח לא לבטל פגישות ולהגיע לעבודה עם הוא קבע..
    אני הגעתי אליה במשבר ויצאתי עם דמאות ושבורה יותר, פשוט קיבלתי מכה.
    כרגע אני מחפשת עבודה ואמורה להתראיין והרגשה פנימית שהופיא לי היא גרוה ממה שהיתה לי..
    אותה הרופא המליצה לי לקחת ציפרולקס, הייתי רוצה לדעת
    1. אם התרופה מתאימה
    2. אםכדי לי ללכת לרופא אחרת
    3.אם זה נורמלי התנהגות ודיבור גס מצד הרופא חוסר טוטלי של אטיקה מקצועית.

אשמח לקבל תשובה והמלצה למי לפנות לדעה נוספת
    תודה, בבכרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה דעה נוספת

הוספת תגובה

• תשובה לנוי

ד''ר ערן ואדים הראל
    30/03/2008

בעיקרון ציפרלקס הינה תרופה מתאימה לחרדה חברתית במידה ואכן הינך סובלת מבעיה שכזו. עם זאת, חשוב שתעריכי ותתני אמון ברופא שמאבחן אותך ומציע לך טיפול אחרת תטילי ספק בנכונות האבחנה ובהתאמת הטיפול למצבך, דבר שיכול לפגוע בטיפול עצמו. על כן אני ממליץ לך לפנות לרופא פסיכיאטר נוסף לקבלת דעה נוספת.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה, שאלה

נוי
    30/03/2008

ניסיתי להתקשר כמה פעמים כדי לבדוק אופציה לקבוע תור ללא הצלחה - לא היתה תשובה.

העם אפשר לקבוע פגישה?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנוי

ד''ר ערן ואדים הראל
    31/03/2008

תנסי בין 15:00 ל- 20:00

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

נוי
    04/04/2008

היום הייתי אצל רופה משפחה , לא יכולתי לקנות ציפרולקס שרשמה לי פסיכיאטרית כי התרופה יקרה לי והוא נתן לי מרשם לציפרומיל שהוא ממש זול.

רציתי לשאול אם יש לשניהם אותה השפעה, ולמה ההבדל במחיר כמעט 100 שח אולי תרופה לא איכותית?

ועוד שאלה.. יש אפשרות לטפל למה שיש לי - התקפילחץ/חרדה ללא תרופות בדרך אחרת?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...אשמח לקבל תשובה

נוי
    06/04/2008

לשאלה ששאלתי לפני כמה ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו