מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה דעה נוספתנוי29/03/2008
אני בת 24,
לפני כשנה הופיעו לי התקפי חרדה חזקים במצבי עמידה מול קהל ..
אחרי זה החרדות התחילו להתפשט גם למצבים אחרים בחיים מאנשים מסויימים,
ניסיתי להתמודד עם זה לבד (על ידי שכנוע עצמי שאני יכולה ולפעמים זה הצליח)
אך עדיין במקומות עבודה במצבים ותפקידים מסויימים אני מרגישה מגבלות ולכן מוותרת אליהם,
כמו כן בשנה הזאת היה לי חוסר יציבות תעסוקתית (כי השכר לא מספיק טוב או עבודה לא מספיק מעניינת או מספקת).
אחרי שעברתי שנה קשה והבעיות לא נפתרו (לא כל כך רציתי לקחת תרופות) ,החלטתי לפנות לפסיכולוגית, אחרי שתי שוחות ללא שום תוצאה או המלצה מצידה, הופנתי לפסיכיאטרית, אחרי שיחה קצרה איתי לשאלתי למה יש התקפים ולמה אני לא מצליחה להחליט על בחירת מקצוע היא הודיע לי בגסות ישר "במצח" שיש לי הפראות אישיות... ופחד חברתי..
כשאלתי על סמך מה היא החליטה היא אמרה לפי מה שכתוב ביומן (ביטלתי פעמים פגישות כי לא יכולתי להגיע בגלל בבוקר כי לא שחררו אותי מעבודה) שלה ונסיון.
היא אמרה שעבודה זה רק תירוצים ואדם נורמלי מצליח לא לבטל פגישות ולהגיע לעבודה עם הוא קבע..
אני הגעתי אליה במשבר ויצאתי עם דמאות ושבורה יותר, פשוט קיבלתי מכה.
כרגע אני מחפשת עבודה ואמורה להתראיין והרגשה פנימית שהופיא לי היא גרוה ממה שהיתה לי..
אותה הרופא המליצה לי לקחת ציפרולקס, הייתי רוצה לדעת
1. אם התרופה מתאימה
2. אםכדי לי ללכת לרופא אחרת
3.אם זה נורמלי התנהגות ודיבור גס מצד הרופא חוסר טוטלי של אטיקה מקצועית.
אשמח לקבל תשובה והמלצה למי לפנות לדעה נוספת
תודה, בבכרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנוי
ד''ר ערן ואדים הראל30/03/2008בעיקרון ציפרלקס הינה תרופה מתאימה לחרדה חברתית במידה ואכן הינך סובלת מבעיה שכזו. עם זאת, חשוב שתעריכי ותתני אמון ברופא שמאבחן אותך ומציע לך טיפול אחרת תטילי ספק בנכונות האבחנה ובהתאמת הטיפול למצבך, דבר שיכול לפגוע בטיפול עצמו. על כן אני ממליץ לך לפנות לרופא פסיכיאטר נוסף לקבלת דעה נוספת.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובה, שאלה
נוי30/03/2008ניסיתי להתקשר כמה פעמים כדי לבדוק אופציה לקבוע תור ללא הצלחה - לא היתה תשובה.
העם אפשר לקבוע פגישה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לנוי
ד''ר ערן ואדים הראל31/03/2008תנסי בין 15:00 ל- 20:00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
נוי04/04/2008היום הייתי אצל רופה משפחה , לא יכולתי לקנות ציפרולקס שרשמה לי פסיכיאטרית כי התרופה יקרה לי והוא נתן לי מרשם לציפרומיל שהוא ממש זול.
רציתי לשאול אם יש לשניהם אותה השפעה, ולמה ההבדל במחיר כמעט 100 שח אולי תרופה לא איכותית?
ועוד שאלה.. יש אפשרות לטפל למה שיש לי - התקפילחץ/חרדה ללא תרופות בדרך אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...אשמח לקבל תשובה
נוי06/04/2008לשאלה ששאלתי לפני כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)