מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד''ראילן24/10/2013
אני בן 43 מטופל ברספידל 6 מ''ג ובאפקסור כדור 1 ליום ,סובל מחרדות קשות ביותר לא יכול לצאת מהבית בגלל החרדות ולתפקד וזה מצב שלא מפסיק זה כל היום מהבוקר עד הלילה הפכתי להיות כמו ילד קטן,ובלילה אני גם לא יושן טוב מתעורר מס' פעמים,לא יודע מה לעשות התרופות לא עוזרות וקשה לי להמשיך את חיי באופן הזה, פונה לעזרתכם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות להתגבר לאט לאט על החרדות
שמוליק24/10/2013לאילן היקר שלום.
קודם כל, זה סופר לגיטימי להיות בחרדות. אני בטוח שיש לך סיבות טובות לכך, ואני גם בטוח שיש לך את הכוחות להתגבר על כל הקשיים.
על כל פנים, מדובר בבעייה רגשית, ונראה לי שהדרך הנכונה היא להתלוות למישהו שיסייע בהתגברות על החרדות כך שהחרדות האלו לא יתקעו אותך. בסופו של דבר, אתה תהיה מספיק חזק שתוכל להתגבר עליהן בכוחות עצמך בלבד!
הטיפול התרופתי לא אמור לעזור יותר מדיי. חוסר איזון כימי שאותו התרופות אמורות לפתור הוא לכל היותר רק אחד מהמרכיבים של הבעייה.
אני אישית, אינני מסכים עם ההנחה הזו, ולדעתי חוסר האיזון הכימי הוא תוצאה של הבעייה הרגשית וזו אינה בעייה העומדת בפני עצמה.
מינון של 6 מ"ג ריספרדל ליום הוא מאוד גבוה ומתאים לפסיכוזות קשות. אני לקחתי בזמנו רק 4 מ"ג ליום ולא יכולתי לפתפקד בגלל התרופה...
יכול להיות שחוסר היכולת לתפקד נובעת מתופעות הלוואי של התרופה הזו...
בכל אופן, מה שנראה לי שצריך לעשות זה להתחיל להתגבר. להתחיל ממשהו קטן ולהמשיך הלאה. תדע שגם אתה בן אדם טוב ומגיע לך שיהיו לך חיים טובים ומאושרים, וצריך להעריך את ההתמודדות שלך עם הקשיים, ולא ללעוג לך חלילה.
מאחל לך כל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות
שי27/10/2013שלום,
אתה לא לוקח שום תרופה נגד חרדות. התרופות נגד חרדות זה קבוצת SSRI.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד''ר - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק28/10/2013לאילן שלום- אני מבינה שאתה לא מאוזן למרות הטיפול התרופתי שאתה לוקח- אני ממליצה לך בחום לדבר על כך עם הפסיכיאטר שלך על מנת לאזן את הטיפול התרופתי-אולי יש צורך בשינויים תרופתיים על מנת שתוכל להתגבר על החרדה.
הרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)