פלאשבק ותרופות פסיכיאטריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלאשבק ותרופות פסיכיאטריות
    אהרון כהן
    27/10/2013

שלום רב
    רציתי לשאול אני לפני 16 שנה לקחתי lsd ואני אדם בריא לחלוטין,אם במקרה אני לוקח פרפנאן 8 מג לשם חרדה או זיפרקסיה זה יכול לעורר פלאשבק של lsd ?,עוד שאלה: האם משקה אנרגיה כמו בלו או אקסל יכולים לעורר פלאשבק ?,עוד שאלה: אם הייתי לוקח פרפנאן 4 מ"ג למצב נגד חרדות והרופא החליף את זה בקלונקס האם הפסקת הפרפנאן יכולה להגיב במחשבות דמיוניות או מחשבות שווא ?,עוד שאלה: פרפנאן 4 מ"ג לא משמש לטיפול אנטיפסיכוטי זה נכון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגבי הפרפנאן

שמוליק
    28/10/2013

שלום דוד.

הפרפנאן היא אכון תרופה אנטי-פסיכוטית, אבל יכול להיות שיש לה גם תגובות טובות למצבי רוח אחרים. זכור לי שפעם אחד הרופאים בפורום כתב שברוקוול היא גם כן תרופה אנטי-פסיכוטית שיש לה השפעות טובות גם לטיפול בדיכאון.

מעבר לזה, אני מניח שתקבל תשובה מהרופאים בפורום.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלאשבק ותרופות פסיכיאטריות - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    31/10/2013

פרפאנן תרופה נוגדת פסיכוזה , הפסקה , יכולה להוביל לחזרה של מצב פסיכוטי.
    פלאשבק לאחר LSD , לא סביר שיחזור תחת טיפול בנוגדי פסיכוזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו