דחוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!!!
    דנה
    27/10/2013

בעברי טופלתי רק במירו ובשל החמרה לאחר ניסיון להוריד במינון קיבלתי טיפול לפני כחודשיים תוספת זמנית של מודאל 50 מ"ג. ביום רביעי היה לי תור וקיבלתי במקום מודאל כדור וולבוטרין 150 מ"ג.. אתמול התחילו לי תופעות לוואי נוראיות של כאב בלב והיום נוסף לי מצב של קושי לנשום ודופק מואץ מאד עד כדי הפרעה לשינה ובאופן מטריד ממש. על כן החלטתי לא להמשיך לקחת, כי התופעות נחשבות לחמורות, הבעיה שאי אפשר להשיג היום את הפסיכיאטר אלא רק מחר. האם עשיתי טעות? האם עדיף להמשיך בטיפול על אף הסבל הנוראי ותחושה שממש הלב כאילו נתפס, דופק מהיר מאוד וקושי לנשום ולישון בגלל זה? זה נורמלי?
    אני בת 21 בריאה בדרך כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!!!

הוספת תגובה

• המדד הנכון - ההרגשה שלך

שמוליק
    28/10/2013

שלום דנה.

התרופות הפסיכיאטריות אינן אמורות לפתור איזו בעייה רפואית אמיתית; הן נועדו כדי להקל על סימפטומים, ולכן בכל מקרה שתופעות הלוואי עושות נזק יותר מאשר תועלת, זה נכון ומוצדק להפסיקן, ולכן טוב עשית.

ככלל, הבעייה הרגשית (שבה אמורים לטפל בדרכים אחרות), היא זו שגורמת לחוסר איזון כימי שבו התרופות אמורות לטפל, והמדד הטוב והנכון הוא ההרגשה שלך.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגמרי!

ניב
    29/10/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף!!!! - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    29/10/2013

שלום רב,
    אכן , יש סיכוי שמדובר בתופעות לוואי אך לא ניתן לקבוע זאת בודאות ללא בדיקת רופא.
    מאחר והתופעות מתוארות על ידך כתופעות חמורות, חשוב להבדק ע"י רופא , עדיף הפסיכיאטר המטפל, אך בעדר אפשרות כזאת, רופא משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו