שלום ערן (4)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ערן (4)
    חסרשקט
    30/03/2008

אני מודע לכך שרשמתי כאן כבר שלושה פובטים לא כולל את זה, אך רציתי לציין בפניך שאכלתי עכשיו ארוחת ערב עם ההורים שלי ואחותי.. ושאלתי את ההורים שלי אם היו לי פעם או אובחנתי עם הפרעות קשב ורכיכוז, רק בכדי לראות שאני זוכר נכון, וזכרתי נכון, אין לי הפרעות קשב וריכוז..
    בסמינר עלתה השאלה הזו וכמו כן, הרגשתי שהולכים בכיוון של מעבר לדברים אחרים שיש לטפל בי
    גם לטפל בי כאדם הסובל מהפרעות קשב וריכוז..
    ואני מעוניין שישתמשו בכל אמצעי אפשרי בכדי לגלות מה הוא הטיפול הנכון בשבילי..
    אני לא רוצה שיתנו לי כדורים להפרעות קשב וריכוז כאשר שיש אפשרות מאוד גדולה שמה שמפריע לי לי להתרכז זה כל הדברים שקוראים עכשיו בחיים שלי, והעובדה שאני ממש מרגיש שניזוקתי במוח..

אני מרגיש שנוצר נזק אצלי במוח מאז שנתנו לי את הכדורים כאשר הייתי מאושפז.. ואני מרגיש שהנזק אפילו גדל כאשר עישנתי חשיש..
    אני חושב שצריך לעשות לי סריקת מוח, והרבה מבחנים.. ולשאול המון המון שאלות
    ולעשות את זה כמו שצריך..
    אומנם סביר להניח שאני חשוב רק לבני משפחתי..
    אבל זה לא אומר שבגלל שאתה או רופאים אחרים הם לא בני משפחתי.. שלא מגיעלי יחס הולם..

אני אדם טוב שעשו לו הרבה מאוד רע, והגיע זמן לכפר על זה, לפחות בלהעניק לי את האפשרות לזכות בטיפול נכון, כדי שיום אחד אוכל לחיות את חיי ולתפקד בצורה נכונה.
    ולהביע את עצמי בצורה שבה אני רוצה להביע את עצמי. (אומנות-מילים-יצירה).
    אני חושב שזה יהיה ממש לא נכון, פשוט להצמיד לי תוויות לדוגמא הפרעות קשב וריכוז ולטפל בזה, כאשר ב זמנית בעצם מפספסים את מה שבאמת קורה..

בבקשה. מגיע לי שלפחות פעם אחד בחיים יתיחסו אלי בצורה הוגנת וראוייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ערן (4)

הוספת תגובה

• בוקר טוב רועי

ד''ר ערן ואדים הראל
    30/03/2008

זה לא המקום לדיאלוג שכזה איתי. בוא נמשיך כפי שקבענו ביום ה'.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו