מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא והמטפלתמישהי29/10/2013
שלום רב
אמי בת 67 קרוב לשנתיים היא עם מטפלת 24 שעות ביממה.
אני נשואה אמא ל3 ילדים מתרוצצת רוב הזמן בין העבודה לטיפול באמא (למרות המטפלת) לוקחת אותה לשבתות (מיותר לציין שזה מגביל מאוד) אני דואגת לה להכל קופח בדיקות תרופות עושה את הכי טוב קונה מביאה אך תמיד יש לה טענות היא רוצה שאקנה למטפלת דברים מיוחדים ויקרים ואני מסבירה שאם נרגיל אותה היא כל הזמן תרצה למשל דגים המטפלת אוכלת 2 דגים ביום למה אני צריכה לממן לה אמא לא מבינה שאם המטפלת רוצה אוכל מיוחד היא צריכה לקנות לעצמה אם אני לא קונה היא מיד כועסת טורקת את הטלפון בוכה לכולם שהבית ריק שאין מה לאכול וכך גם הרגילה את המטפלת אם אני לא קונה למטפלת דגים היא עושה ברוגז ולא אוכלת היות שאני עובדת שעות ארוכות אני נוהגת לבשל יום קודם אך המפונקות לא רוצות אוכל של יום לפניי למשל ביום ראשון הבאתי להם אוכל של שבת הם זרקו לפח אני פשוט משתגעת משתיהן כל מי שמתקשר או מבקר הן בוכות שאין אוכל עושות בושות החלטתי שמה שהמטפלת תכין לה לאכול היא תאכל גם אם זה לא טעים בעיה של שתיהן אבל למה הן מכפישות את שמי?אני פשוט מתביישת הן לוקחות לי את כל האנרגיה אני כבר שונאת שבתות שונאת חגים שונאת את החיים יש עוד אחים אבל היא לא רוצה אף אחד נמאססססססססססססססס לי מהכל ומכולם אנא עזרתכם הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא והמטפלת - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור29/10/2013שלום רב,
מהודעתך עולה כי קיים קושי בהתמודדות עם אימך והמטפלת בה, כאשר יתכן והקושי משני בעיה נפשית ו/או קוגניטיבית של אימך וכתוצאה ממנה היא מתנהגת באופן לא תואם שפוגע בך.
לא ניתן במסגרת הפורום לאבחן את הבעיה וחשוב לאימך תבדק ע"י פסיכיאטר מומחה שמתמחה בטיפול באנשים בגיל המבוגר. בנוסף, כדאי לזמן עו"ס לביקור בית כדי לבחון את ההתנהלות של המטפלת בבית, זאת במידה ויש ספק כי היא מנצלת לרעה את אימך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)