שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    תומר
    04/11/2013

אימי מראה סימנים לפסיכוזה או בלבול או לא יודע מה כי היא דואגת לי שאולי יקחו לי את הבית או לא יודע מה יקרה לי או שאולי אהיה בכלא הדאגה שלה בקשר אליי זה מסוכן מאוד
    לא רוצה להיות בכלא בגלל שיאשימו אותי אם היא תאושפז או יקרה לה משהו
    אפשר להציל אותה בטיפול חירום בהיפנוזה שהכל בסדר איתי וכך היא לא תגלוש למצב פסיכוטי חסר תקנה אני רועד מפחד אם זה יקרה בגלל מה שיקרה לה ומה שיקרה לי אני מקווה שעדיין אפשר להציל אותה כי מחשבה יוצרת מציאות ודאגה במקרה שלה עלול להיות טירוף מוחלט עזרה דחוף רועד מפחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    06/11/2013

שלום רב,
    אכן, מחשבות לא הגיוניות עלולות להעיד על קיום מצב פסיכוטי אשר מחייב התייחסות מקצועית וטיפול. חשוב מאוד שאימך תעבור הערכה פסיכיאטרית באופן דחוף כדי לברר את המצב ולהתאים לו טיפול. בנוסף, חשוב שתבדק ע"י רופא משפחה ותעשה בדיקות כלליות בהתאם להמלצתו כדי לודא שלא מדובר בבעיה גופנית חריפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

תומר
    06/11/2013

עכשיו הכל בסדר הצלחתי להרגיע אותה ולהחזיר אותה לאיזון היא יוצרת לעצמה
    דאגות שאין להן ביסוס שמסכנות אותה מבחינת מצבה הנפשי וגם מבחינה גופנית
    זה משפיע עליה בצורה של כאב ראש יש לה עוד בעיה חמורה שהיא נחנקת
    בגלל שהיא חושבת בזמן שהיא אוכלת לא יודע אם קיים טיפול לבעיה כזאת תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו