מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה קשיםרני10/11/2013
שלום, מעבר לעובדה שאני סובל מהפרעה בי פולארית ומטופל בתרופות אני סובל מזה המון זמן מהתקפי חרדה קשים בכל מקום חוץ מבבית, בעבודה,באוטובוס,בשיחה עם אדם ברחוב.
הדבר היחיד שעוזר לי זה הקלונקס, בהתקפים האחרונים הגעתי למצב שלקחתי 3.5 כדורים בתדירות של חצי שעה כי ההתקפים לא עברו והייתי בעבודה והייתי חייב לתפקד איכשהו. ברור לי גם שהקלונקס זה טיפול רגעי ולא פותר את הבעייה לטווח הרחוק.
זה מוציא אותי מדעתי,מונע ממני לצאת מהבית או ליצור תקשורת והדבר הכי גרוע זה שכל רופא משפחה/פסיכולוג/פסיכיאטר שהייתי אצלהם הציעו לי כל מיני סוגי טיפולים אם בשיחות ואם בטיפולים דרך קופת החולים שגם אחרי ההנחה עולים בסביבות 175 ש"ח לטיפול.
כסף שהלוואי והיה לי אותו אחרת לא הייתי חושב פעמיים.
אז מה עושה מי שאין לו כסף וסובל ואין לו שקל על התחת????
ובבקשה אל תרשמו לי "התייעץ עם בעל מקצוע" כי כבר הייתי אצל כולם....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה קשים - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור10/11/2013סרווקאל XR .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחת את זה בנוסף?
רני10/11/2013לקחת את זה בנוסף ל 4 כדורי ליתיום ביום ו 10 מג ציפרלקס והקלונקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)