התקפי חרדה קשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה קשים
    רני
    10/11/2013

שלום, מעבר לעובדה שאני סובל מהפרעה בי פולארית ומטופל בתרופות אני סובל מזה המון זמן מהתקפי חרדה קשים בכל מקום חוץ מבבית, בעבודה,באוטובוס,בשיחה עם אדם ברחוב.
    הדבר היחיד שעוזר לי זה הקלונקס, בהתקפים האחרונים הגעתי למצב שלקחתי 3.5 כדורים בתדירות של חצי שעה כי ההתקפים לא עברו והייתי בעבודה והייתי חייב לתפקד איכשהו. ברור לי גם שהקלונקס זה טיפול רגעי ולא פותר את הבעייה לטווח הרחוק.

זה מוציא אותי מדעתי,מונע ממני לצאת מהבית או ליצור תקשורת והדבר הכי גרוע זה שכל רופא משפחה/פסיכולוג/פסיכיאטר שהייתי אצלהם הציעו לי כל מיני סוגי טיפולים אם בשיחות ואם בטיפולים דרך קופת החולים שגם אחרי ההנחה עולים בסביבות 175 ש"ח לטיפול.
    כסף שהלוואי והיה לי אותו אחרת לא הייתי חושב פעמיים.

אז מה עושה מי שאין לו כסף וסובל ואין לו שקל על התחת????
    ובבקשה אל תרשמו לי "התייעץ עם בעל מקצוע" כי כבר הייתי אצל כולם....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה קשים

הוספת תגובה

• התקפי חרדה קשים - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    10/11/2013

סרווקאל XR .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקחת את זה בנוסף?

רני
    10/11/2013

לקחת את זה בנוסף ל 4 כדורי ליתיום ביום ו 10 מג ציפרלקס והקלונקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו