הפרעה סכיזואפקטיבית ו OCD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעה סכיזואפקטיבית ו OCD
    אור
    22/11/2013

בקצרה, האם שילוב של לפונקס 150 מג+ למקיטל 200 מג+מירו 45 בתוספת של סרוקסט/לוסטרל לטיפול ב OCD וחרדה יכולה לגרום לפסיכוזה ובאיזו סבירות.
    עליי לציין שאני מאוזן ומרגיש טוב עם שילוב התרופות שציינתי בהתחלה , כמו כן טיפול CBT ממש לא עזר לי...
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעה סכיזואפקטיבית ו OCD

הוספת תגובה

• הפרעה סכיזואפקטיבית ו OCD - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    01/12/2013

זה מאוד מורכב וקשה לקבוע..
    כל אדם, זקוק להתייחסות אינדבידואלית
    בהתאם לתגובות, מרכיב תמך משפחתיים סביבתיים,
    מרכיב פסיכוולוגי, עמידות לטיפול ועוד...

לא מומלץ ואף מסוכן לערבב לפונקס ומירו, שניהם
    מורידים תיאורתית כדוריות דם לבנות ויכולים לסבך זיהומים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעה סכיזואפקטיבית וOCD

אור
    01/12/2013

תודה על תגובתך.
    הסיכון שבלפונקס ידוע לי ואני מבצע ספירת דם כל חודש, הבנתי עם השנים שאין לי ברירה כי הלפונקס מתאים לי ולא תרופות אחרות שממש לא התאימו.
    לא הייתי מודע לגבי הסיכון של השילוב בין לפונקס ומירו, מן הסתם לא החלטתי עליו על דעת עצמי ,אף רופא באף מסגרת לא סיפר לי על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אור
    27/12/2013

התחלתי עם הלוסטרל ביום שני וכחלוף חמישה ימים אני חווה בעיות זקפה/ליבידו וכדומה. מה עושים?
    הרופא שלי אמר שאם כך יהיה הוא ירשום לי 'בונסרין' , זה באמת עוזר ? לא רוצה להעמיס יותר מידי כי אני מאוזן עכשיו ומרגיש טוב . גם קראתי שזו גם תרופה שיכולה להיות לה השפעה על רמת המוגלובין ,גם ככה אני עם לפונקס...
    נדמה ש SSRI לא מיטבים עימי מהיבט הזה של בעיות זקפה (בעבר גם ציפרלקס גרם לכך) . אולי סרוקסט יעזור ל OCD?
    בתודה מראש,
    אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אור
    29/12/2013

התחלתי עם הלוסטרל ביום שני וכחלוף חמישה ימים אני חווה בעיות זקפה/ליבידו וכדומה. מה עושים?
    הרופא שלי אמר שאם כך יהיה הוא ירשום לי 'בונסרין' , זה באמת עוזר ? לא רוצה להעמיס יותר מידי כי אני מאוזן עכשיו ומרגיש טוב . גם קראתי שזו גם תרופה שיכולה להיות לה השפעה על רמת המוגלובין ,גם ככה אני עם לפונקס...
    נדמה ש SSRI לא מיטבים עימי מהיבט הזה של בעיות זקפה (בעבר גם ציפרלקס גרם לכך) . אולי סרוקסט יעזור ל OCD?
    בתודה מראש,
    אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו