מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרה====25/11/2013
אני בחורה בת 23, לפני כ 4 שנים התחילה לי הרגשה לא טובה כללית בגוף.
עייפות כבדה, לא מצליחה להתרכז, כל יום קמה בהרגשה מעורפלת, שינוי קיצוני במצבי רוח, אי רצון לעשות דברים, אי חשק מיני, לא מצליחה לקיים יום אורך חיים נכון.
יש לי אנמיה FE IRON 31
FOLIC ACID 6.1
לפי תוצאות בדיקות דם. ניסיתי תוספי תזונה אך הברזל עדיין לא מגיע לנורמה.
הרופא משפחה, לא מתייחס/מטפל או לא מוצא סימפטום לטיפול.
בעקבות כך, חוויתי הרגשה של דכדוך, טופלתי אצל פסיכיאטר בזמן הצבא שנתן אבחנה לדיסטמיה בטיפול תרופתי אסטו, אשר גרם לי לירידה משמעותית בלחץ דם ודופק הלב,אותם לקחתי כחודש, הכדורים הוחלפו לרסיטל שאותם לקחתי כחודשיים והפסקתי כי לא הרגשתי את השפעתם.
באזרחות, פניתי לפסיכולוג במכבי, ניפגשתי איתו כ10 מפגשים, ולא צלח.
התחלתי לימודים אקדמיים, לא מצליחה להתרכז.
הרופא משפחה הביא לי ריטלין, לאחר כחודש בשימוש ברטלין, יום אחד קמתי עם רעידות בגוף, כאילו מערכת העצבים חלשה, יומיים לא קמתי מהמיטה ולא הפסקתי לבכות, וזאת ללא סיבה. לאחר מכן התחלתי לחוש בזרמים בצד השמאלי של הראש עד הצוואר, קראתי מהן הסיכונים בלקיחת ריטלין, והבנתי שזה מזה. הפסקתי.
אינני יודעת למי לפנות, או איך לעזור לעצמי. אינני מרגישה אדם בריא, תחושת העירפול לא נותנת לי לתפקד נורמלית. אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש, אולסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק26/11/2013שלום לך- לא ניתן על פי מכתבך לדעת מה בידיוק הבעיה. לכן ממליצה לך בחום רב לבצע יעוץ אצל רופא פסייכאטרי על מנת לאבחן אותך נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)