מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    ====
    25/11/2013

אני בחורה בת 23, לפני כ 4 שנים התחילה לי הרגשה לא טובה כללית בגוף.
    עייפות כבדה, לא מצליחה להתרכז, כל יום קמה בהרגשה מעורפלת, שינוי קיצוני במצבי רוח, אי רצון לעשות דברים, אי חשק מיני, לא מצליחה לקיים יום אורך חיים נכון.
    יש לי אנמיה FE IRON 31
    FOLIC ACID 6.1
    לפי תוצאות בדיקות דם. ניסיתי תוספי תזונה אך הברזל עדיין לא מגיע לנורמה.
    הרופא משפחה, לא מתייחס/מטפל או לא מוצא סימפטום לטיפול.
    בעקבות כך, חוויתי הרגשה של דכדוך, טופלתי אצל פסיכיאטר בזמן הצבא שנתן אבחנה לדיסטמיה בטיפול תרופתי אסטו, אשר גרם לי לירידה משמעותית בלחץ דם ודופק הלב,אותם לקחתי כחודש, הכדורים הוחלפו לרסיטל שאותם לקחתי כחודשיים והפסקתי כי לא הרגשתי את השפעתם.
    באזרחות, פניתי לפסיכולוג במכבי, ניפגשתי איתו כ10 מפגשים, ולא צלח.
    התחלתי לימודים אקדמיים, לא מצליחה להתרכז.
    הרופא משפחה הביא לי ריטלין, לאחר כחודש בשימוש ברטלין, יום אחד קמתי עם רעידות בגוף, כאילו מערכת העצבים חלשה, יומיים לא קמתי מהמיטה ולא הפסקתי לבכות, וזאת ללא סיבה. לאחר מכן התחלתי לחוש בזרמים בצד השמאלי של הראש עד הצוואר, קראתי מהן הסיכונים בלקיחת ריטלין, והבנתי שזה מזה. הפסקתי.
    אינני יודעת למי לפנות, או איך לעזור לעצמי. אינני מרגישה אדם בריא, תחושת העירפול לא נותנת לי לתפקד נורמלית. אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש, אולסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    26/11/2013

שלום לך- לא ניתן על פי מכתבך לדעת מה בידיוק הבעיה. לכן ממליצה לך בחום רב לבצע יעוץ אצל רופא פסייכאטרי על מנת לאבחן אותך נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו