מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וולבוטרין 150Daniel30/11/2013
אני כבר 27 ימים על הוולבוטרין 150 כשלפני 20 יום הפסקתי לגמרי עם הציפרלקס 20 מ"ג (שעזר לדיכאון וחרדות אך הופסק עקב ירידה בחשק המיני)
בימים האחרונים (כולל היום) אני מרגיש חזרה של תסמינים רעים שהיו אצלי עוד לפני הנוגדי דיכאון, כנראה שהם חוזרים.
1.עולות לי לראש מחשבות שלילות מדי פעם בין אם זה מחשבות מן העבר כמו דברים שהיו או שאני מוטרד מדברים שיהיו .
2.אני פחות סבלני לאנשים ופחות חברותי.
3.מתרחק קצת מלדבר עם אנשים, או מוצא את עצמי מתווכח יותר איתם.
אשמח לדעת מה מעידים התסמינים האלה, הם תסמינים דיכאוניים או חרדתיים או אובססיבים? במיוחד לגבי סעיף 1
האם זה אומר שכדאי לשקול העלאת המינון של הוולבוטרין?
אציין שוב שאלה תסמינים שלא היו כשטופלתי בציפרלקס 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולבוטרין 150 - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור01/12/2013וולבוטרין פחות יעיל לסימני חרדה , אובססיה ואימפולסיביות, בגלל חוסר השפעה על סרוטונין.
יש לשקול להוסיף תרופה מממשפחת SSRI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)