מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע איזו תרופה מתאימה ליעמית03/12/2013
אני סובל מדיכאון והפרעת חרדה כללית (gad). לקחתי כבר פבוקסיל פריזמה ציפרלקס ואפקסור כל אלו עזרו לי מאוד אך לכולם היו את אותה תופעת לוואי בלתי נסבלת של עייפות וחולשה קשה שמאוד הפריע לי. כנראה שאני רגיש לתופעת לוואי זו. לכן הוחלטת לנסות וולבוטרין. אליו התברר אחרי כמה ימים של שימוש שאני אלרגי אליו לכן הפסקתי ועברתי כעת לאדרונקס. לאדרונקס דווקא תופעות לוואי קלות ונסבלות. הבעיה היא שאני לא מרגיש שהוא עוזר לי ומשפיע עליי. אני רוצה תרופה או שילוב של תרופות שמצד אחד לא ייגרמו לי לעייפות ומצד שני ישפיעו עליי ויעזרו לי. איזו תרופה הייתם ממליצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע איזו תרופה מתאימה לי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור04/12/2013יש קושי להמליץ ללא בדיקה מסודרת...
לפעמים יש חשיבות לשינוי בתפריט, תוספי מזון , שינוי הרגלי חיים..
נושא התרופות , יש לברר מצב גופני , תפקוד הכבד...
יש לברר מינונים , תקופה והשפעה ..
לפעמים יש קושי להתאים טיפול בקהילה, ויש צורך באשפוז יום בבית חולים לשם מעקב אינטנסיבי יותר ואפשרויות טיפול נוספות.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול רגשי
שמוליק04/12/2013שלום עמית.
בעיות נפ0שיות נגרמות מכמה גורמים: גופניים (מחלה פיסיולוגית, תזונה לא מאוזנת וכיו"ב), רגשיים, סביבתיים, וחוסר איזון כימי במוח.
דעתי האישית היא שחוסר האיזון במוח, שאותו התרופות באות לפתור, הוא אינו בעייה העומדת בפני עצמה, והוא תוצר של שאר הגורמים.
על כל פנים, ישנה הסכמה ברורה שטיפול המבוסס על תרופות בלבד אינו מספיק יעיל.
לדעתי, אתה צריך לבדוק האם הטיפול הרגשי שאתה מקבל הוא מסםיק טוב. כשהטיפול הרגשי מספיק טוב, אז ממילא אין צורך בתרופות.
בהצלחה,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)