מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישפוז פסיכיאטריאמא אחרת04/12/2013
בתי בת ה 19 סבלה מהפרעות אכילה ואושפזה פעמיים. כיום היא אינה אנורקטית אולם סובלת מ OCD בדרגת חומרה קשה, חרדות, מחשבות אובדניות ואורתורקסיה (אובססיה למזון בריא ופחד מחיידקים וזיהום). נאמר לנו שעלינו לאשפז אותה במחלקה פסיכיאטרית לפני שנוכל לאשפז אותה לטיפול בהפרעת האכילה. כאמא, זה קשה לי לראות את ילדתי המקסימה מאושפזת במקום כה קשה. האם למישהו יש מילה טובה על מקום כזה? האם ישנן המלצות? וכמו כן, מדוע אין אישפוזים פסיכיאטרים פרטיים בישראל? אשמח לכל תגובה מעודדת... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון
שמוליק04/12/2013שלום.
אני עברתי ארבעה אישפוזים פסיכיאטריים, ובסך הכל, אני חושב שההתמודדות בנתה אותי ועשתה אותי בן אדם מאוד מיוחד.
זה נכון שבית חולים פסיכיאטרי הוא מקום שממש לא נעים להיות בו, אבל כשאין ברירה, אז צריך לאזור אומץ ולהתמודד.
בהצלחה,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשפוז פסיכיאטרי
אליאנה05/12/2013אני התאשפזתי מרצוני החופשי אני סובלת מהפרעה סכיזואפקטיבית.
שני האישפוזים שלי היו חיובים התאשפזתי בתל השומר.
בשני המיקרים הצוות היה קשוב לצרכים שלי והרגשתי שמתחשבים ברגשות.
בשני המקרים הגענו לתובנות חדשות למצבי וקיבלתי טיפול הולם.
זו הסטיגמה שממש מוציאה מפרופורציות למעשה זה היה אקט חיובי ויציב עבורי.
ואיני מתחרטת כלל וכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלב השרון
אמא אחרת05/12/2013תודה לכם. זה מאד עזר לי. אנחנו מנסים להכניס אותה לתל השומר אולם כרגע נראה בלתי אפשרי. לב השרון הוא בית החולים האיזורי שלנו. מקווה שנצליח להכניס אותה בסופו של דבר למחלקה של פרופ' זוהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)