מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה ממריצה לחוסר אנרגיהדן2306/12/2013
אני סובל קשות מחוסר אנרגיה בלתי נסבל שנובע ממצב הרוח
אני סוג של בנאדאם שתמיד בדכאון (לא ממש דכאון יותר חוסר מצברוח) ותמיד לא מרוצה וההשפעה הישירה של זה היא חוסר אנרגיה ומוטיבציה עד רמה כזאת של לשבת 10 שעות על הספה ואין כח וחשק לצאת אפילו למכולת למטה (שלא לדבר חס וחלילה על ללכת לעבודה או לצאת לבלות)
אני חייב איזה כדור\תוסף מזון\זריקה משהו שיתן לי עכשיו קוצים בתחת לצאת מהבית ב6 בבוקר ולא להצליח להוריד את האנרגייה עד 12 בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
דן2306/12/2013אני רק מציין שכל הילדות שלי עד גיל 18 19 הייתי מסוג האנשים שלא נגמר הכח שכל היום זז ממקום למקום הולך רץ לא מפסיק לדבר יוזם יוצר בונה עושה וזה גם היה אורח חיים שהייה גורם לי לאושר מאז עברתי כמה דברים קשים בחיים וזה אבד
אני פשוט רוצה את זה בחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה ממריצה לחוסר אנרגיה - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור08/12/2013שלום רב,
חוסר אנרגיה ועייפות כרונית יכולים להיות חלק ממספר מחלות / הפרעות, הן גופניות והן נפשיות. הטיפול כדי שיהיה יעיל, חייב להיות ממוקד להפרעה הספציפית והשלב הראשון והחשוב הוא אבחון.
קודם כל מומלץ להבדק ע"י רופא משפחה ולבצע בדיקות כלליות, כדי לודא שלא מדובר במחלה גופנית שגורמת לעייפות. במידה והבירור לא יעלה ממצא כלשהו שמסביר את התסמינים המתוארים, יש לפנות לבדיקת פסיכיאטר ובהתאם לממצאי הבדיקה והאבחנה, לבחור בטיפול המתאים (תרופתי, פסיכולוגי או טיפול משולב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך קופת החולים ?
דן2308/12/2013יש לי בעיה חמורה של כל מיני פוביות למינהם בצורה מוגזמת ככה שאין סיכוי בעולם שאני עושה בדיקות דם וכאלה אני צריך רק טיפול פסיכאטרי על הנושא הזה שאני מפחד לבדוק את עצמי
ואם אני רוצה לגשת ישר לפסיכאטר ? לצערי אין לי את הכסף כדי לעשות את זה באופן פרטי מה האפשרויות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך קופת החולים ? - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור10/12/2013שלום רב,
ניתן לפנות לפסיכיאטר במסגרת מרפאה ציבורית באיזור מגוריך (את המיקומה ניתן לברר דרך מודיעין של עירייה או קופ"ח). כמו כן, חלק מקופות חולים מספקות שירותים פסיכיאטריים הן בתוך הסניפים והן אצל פסיכיאטרים עצמאיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)