תרופה ממריצה לחוסר אנרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה ממריצה לחוסר אנרגיה
    דן23
    06/12/2013

אני סובל קשות מחוסר אנרגיה בלתי נסבל שנובע ממצב הרוח
    אני סוג של בנאדאם שתמיד בדכאון (לא ממש דכאון יותר חוסר מצברוח) ותמיד לא מרוצה וההשפעה הישירה של זה היא חוסר אנרגיה ומוטיבציה עד רמה כזאת של לשבת 10 שעות על הספה ואין כח וחשק לצאת אפילו למכולת למטה (שלא לדבר חס וחלילה על ללכת לעבודה או לצאת לבלות)

אני חייב איזה כדור\תוסף מזון\זריקה משהו שיתן לי עכשיו קוצים בתחת לצאת מהבית ב6 בבוקר ולא להצליח להוריד את האנרגייה עד 12 בלילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נ.ב

דן23
    06/12/2013

אני רק מציין שכל הילדות שלי עד גיל 18 19 הייתי מסוג האנשים שלא נגמר הכח שכל היום זז ממקום למקום הולך רץ לא מפסיק לדבר יוזם יוצר בונה עושה וזה גם היה אורח חיים שהייה גורם לי לאושר מאז עברתי כמה דברים קשים בחיים וזה אבד

אני פשוט רוצה את זה בחזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופה ממריצה לחוסר אנרגיה - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    08/12/2013

שלום רב,
    חוסר אנרגיה ועייפות כרונית יכולים להיות חלק ממספר מחלות / הפרעות, הן גופניות והן נפשיות. הטיפול כדי שיהיה יעיל, חייב להיות ממוקד להפרעה הספציפית והשלב הראשון והחשוב הוא אבחון.
    קודם כל מומלץ להבדק ע"י רופא משפחה ולבצע בדיקות כלליות, כדי לודא שלא מדובר במחלה גופנית שגורמת לעייפות. במידה והבירור לא יעלה ממצא כלשהו שמסביר את התסמינים המתוארים, יש לפנות לבדיקת פסיכיאטר ובהתאם לממצאי הבדיקה והאבחנה, לבחור בטיפול המתאים (תרופתי, פסיכולוגי או טיפול משולב).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך קופת החולים ?

דן23
    08/12/2013

יש לי בעיה חמורה של כל מיני פוביות למינהם בצורה מוגזמת ככה שאין סיכוי בעולם שאני עושה בדיקות דם וכאלה אני צריך רק טיפול פסיכאטרי על הנושא הזה שאני מפחד לבדוק את עצמי

ואם אני רוצה לגשת ישר לפסיכאטר ? לצערי אין לי את הכסף כדי לעשות את זה באופן פרטי מה האפשרויות שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך קופת החולים ? - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    10/12/2013

שלום רב,
    ניתן לפנות לפסיכיאטר במסגרת מרפאה ציבורית באיזור מגוריך (את המיקומה ניתן לברר דרך מודיעין של עירייה או קופ"ח). כמו כן, חלק מקופות חולים מספקות שירותים פסיכיאטריים הן בתוך הסניפים והן אצל פסיכיאטרים עצמאיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו