סימבלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבלטה
    אלה
    12/12/2013

הייתי נוטלת שנתיים 60מג פקסט ללא הטבה מלבד השמנה משמעותית מאז הריונית השני סבלתי מחרדות ודיכאון שנמשך לצערי עד היום לפני כשלושה חודשים בערך הרופאה העבירה אותי לכדור סימבלטה 60מג וכדור וחצי פקסט הייתה לי הטבה משמעותית במצב הרוח רק שבתקופה שלפני מחזור אני הופכת לדכאונית מאוד עם בכי בלתי נשלט אך לעיתים רבות זה מתבטא במחיר כמעין גולה בגרון ובכי שלא משתחרר ואני עמידה בפני כל כדורי ההרגעה לכן אני נוטלת כדור פרקוסט שמרגיע אותי מעט התלוי אותו מעל חודש ההטבה מהסימבלטה נעצרה חזרתי למצבי הקודם הרע לפני כשלושה שבועות הרופאה העלתה לי את מינון הסימבלתה בעוד 30מג כיום אני נמצאת עם 90 מג סימבלתה וכדור וחצי פקסט. אך מצבי בכי רע ואני שואלת האם יש להפקשר ישיר בין נטילת הפרקוסט. להוווופסקת ההטבה במצבי ואם לא מה יכול להיות הגורם להתדרדרות במצבי ועצירת הטיפול בסימבלטה והאם יכול להיות שהגדלת מינון יכולה להרע את מצבי הנפשי בתודה אלה זקוקה לעזרה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבלטה

הוספת תגובה

• סימבלטה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/12/2013

לא מומלץ לשלב סימבאלטה ופקסט.
    עדיף לא ליטול פרקוסט.

יש לשקול להפסיק בהדרגה פקסט
    לא ליטול פרקוסט ולישקול תוספת מירו
    במינון קטן ולפי הצורך במקום.
    כמובן תחת מעקב רופא מטפל בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו