תופעות לואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לואי
    רמי
    12/12/2013

שלום אני סובל מדיכאון לוקח כדורים שנתיים ציפרמיל 20 מיליגרם ביום לפני שבוע קיבלתי תרופה חדשה מחליפה בשם אדרונקס ואני קיבלתי תופעת לואי חמורה של חוסר שינה וגם אין אונות שזה אומר אין לי זיקפה ושפיחה מוקדמת מאוד לא היו לי בעיות .. לפני זה בזמן הציפרמיל בזמן הציפרמיל היה לי בדי פעם קיצור בזמן אבל בחיים לא קרה לי מה שקורה לי היום אני מאוד מודאג כי גם קראתי שיש אנשים שנשארים היפוטנטים גם אחרי הטיפול בבקשה עזרה מה לעשות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לואי

הוספת תגובה

• טיפול בשאר המרכיבים

שמוליק
    14/12/2013

שלום רמי.

כידוע, דיכאון ושאר הבעיות הנפשיות מורכבות מארבעה גורמים: ביולוגיים (חוסר איזון כימי), פיסיולוגיים, רגשיים, וסביבתיים.

התרופות אמורות לטפל רק במרכיב של חוסר איזון כימי.

טיפול טוב ונכון בשאר המרכיבים, יכול לבטל את הצורך בתרופות בכלל.

לדעתי האישית, חוסר האיזון הכימי הוא בכלל תוצר של שאר הגורמים ואיננו בעייה העומדת בפני עצמה.

אני מציע לך לבדוק עם עצמך האם הטיפול הרגשי ש/אתה מקבל מספיק טוב.

כל טוב.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לואי - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    16/12/2013

אדרונקס בדר'כ משפר תיפקוד מיני.
    יש לברר את נושא תופעות הלוואי וכן לישקול להפסיק ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו