מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש פתרונות דיור מוגן באופן פרטימירב25/12/2013
בהמשך לפנייתי הקודמת ברצוני לשאול האם ישנן פתרונות דיור פרטיים למשתקמים ,פנייה עצמאית דרך מטפל פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מן הסתם כן, אבל זה ים של כסף...
שמוליק26/12/2013שלום.
אני מניח שעם תקציב גדול, ניתן לשכור דירה עבור הבת, ולהעסיק מטפל באופן פרטי.
אני הייתי מאוד שמח אילו היו מסגרות שמנסות לטפל בצורה טובה יותר במרכיב הריגשי של הבעייה, במקום להלעיט את המטופלים בתרופות שמקשות על התיפקוד עד כדי נכות של ממש.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון סאמיט
אמא אחרת26/12/2013היי אמא,
כאמא לאמא - גם בתי מאושפזת בבית חולים במחלקה פסיכיאטרית עקב הפרעות אכילה, חרדות ואו סי די. היא מקבלת כיום קלונקס למרות שהודענו על בעית התמכרות לכדורי הרגעה אולם הפסיכיאטרית החליטה לתת לה בכל זאת עם הבטחה שככל שמצבה יטב המינון ירד לאט לאט.
אני בניגוד אלייך מרגישה מאד בטוחה בידיים שבהם השארתי את הילדה שלי.. כל החששות, הדאגות והפחדים עדיין קיימים אולם גם היא וגם אנחנו מרגישים שהיא נמצאת במקום הנכון עבורה כרגע.
לשאלתך לגבי מקומות שיקומיים, קיימים מספר מקומות שיקומיים (בעיקר מתבגרים שסובלים מסכיזופרניה). אחד המקומות בהם ביקרנו ומאד התרשמנו הוא מכון סאמיט בירושלים. יש להם תוכנית שיקום של 3 שנים ויש להם תוצאות מצויינות. מקום אחר הוא "אחד על אחד" שנמצא בכפר ורדים (אותו לא בדקנו אולם נמצא ברשימה).
מקווה שבתך תתאושש ויש לך את עמותת אנוש לפנות אליהם במידה ואת מרגישה שבתך אינה מקבלת את הטיפול הנכון... מחזיקה לך ולה אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא מאמא
מירב26/12/2013שלום ותודה על תשובתך.
קראתי על מכון סאמט באינטרנט והתרשמתי..
האם צריך להיות בעל סל שיקום כדי להשתכן שם? זכאות ממשרד השיכון? וכן אם תוכלעי להגיד לי כמה העלות במקום זה? אפילו במייל פרטי.
ותודתי לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)