האם יש פתרונות דיור מוגן באופן פרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש פתרונות דיור מוגן באופן פרטי
    מירב
    25/12/2013

בהמשך לפנייתי הקודמת ברצוני לשאול האם ישנן פתרונות דיור פרטיים למשתקמים ,פנייה עצמאית דרך מטפל פרטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מן הסתם כן, אבל זה ים של כסף...

שמוליק
    26/12/2013

שלום.

אני מניח שעם תקציב גדול, ניתן לשכור דירה עבור הבת, ולהעסיק מטפל באופן פרטי.

אני הייתי מאוד שמח אילו היו מסגרות שמנסות לטפל בצורה טובה יותר במרכיב הריגשי של הבעייה, במקום להלעיט את המטופלים בתרופות שמקשות על התיפקוד עד כדי נכות של ממש.

שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכון סאמיט

אמא אחרת
    26/12/2013

היי אמא,

כאמא לאמא - גם בתי מאושפזת בבית חולים במחלקה פסיכיאטרית עקב הפרעות אכילה, חרדות ואו סי די. היא מקבלת כיום קלונקס למרות שהודענו על בעית התמכרות לכדורי הרגעה אולם הפסיכיאטרית החליטה לתת לה בכל זאת עם הבטחה שככל שמצבה יטב המינון ירד לאט לאט.
    אני בניגוד אלייך מרגישה מאד בטוחה בידיים שבהם השארתי את הילדה שלי.. כל החששות, הדאגות והפחדים עדיין קיימים אולם גם היא וגם אנחנו מרגישים שהיא נמצאת במקום הנכון עבורה כרגע.
    לשאלתך לגבי מקומות שיקומיים, קיימים מספר מקומות שיקומיים (בעיקר מתבגרים שסובלים מסכיזופרניה). אחד המקומות בהם ביקרנו ומאד התרשמנו הוא מכון סאמיט בירושלים. יש להם תוכנית שיקום של 3 שנים ויש להם תוצאות מצויינות. מקום אחר הוא "אחד על אחד" שנמצא בכפר ורדים (אותו לא בדקנו אולם נמצא ברשימה).
    מקווה שבתך תתאושש ויש לך את עמותת אנוש לפנות אליהם במידה ואת מרגישה שבתך אינה מקבלת את הטיפול הנכון... מחזיקה לך ולה אצבעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא מאמא

מירב
    26/12/2013

שלום ותודה על תשובתך.
    קראתי על מכון סאמט באינטרנט והתרשמתי..
    האם צריך להיות בעל סל שיקום כדי להשתכן שם? זכאות ממשרד השיכון? וכן אם תוכלעי להגיד לי כמה העלות במקום זה? אפילו במייל פרטי.
    ותודתי לך מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו