בעיה שיש לה פתרון תרופתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שיש לה פתרון תרופתי?
    עדי
    01/01/2014

רציתי לדעת, אני כבר זמן מה שמה לב להתנהגות שיש לי שנראית לי לא הגיונית.לאחר מפגש עם חברים, חברה, שיחות בטלפון וכל אינטראקציה חברתית, אני שופטת את עצמי ומגלגלת את השיחה אחורה ונוזפת בעצמי למה לא אמרתי את זה וחצה לא עניתי לה על זה. ועכשיו בטח מושבים עלי ככה וככה. מאד מעסיק אותי מה יחשבו עלי , ואם אני משעממת או מעניינת ומנסה להתאים את עצמי לכל אחד כדי שיאהבו אותי . אני מרגישה שאני לא נסוגות להתמודד עם מצב שאני לא מעניינת אנשים או שמישהו פחות מתעניין בינואר על מפעם דיברה לא מרימה אלפון או לא עונה לי ישר אני חושבת שהיא לא אוהבת אותי.
    איך קוראים לתופעה הזו?
    מעבר לזה אני מרגישה כמו ערפול , כמו עננה שמרחפת מעלי .ואני לא צלולה
    בעלי אומר שאני על טייס אוטומטי ולא חושבת בכלל קדימה.
    אציין שאני מאד עייפה עם ילדה ותינוק שלא יומנים לישון +פיברומיאלגיה ואני מתפקדת בקושי. ולא עובדת כבר שנה וחצי.
    מה דעתך? מה התופעה הזו? האם טיפול תרופתי יכול לעזור?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שיש לה פתרון תרופתי?

הוספת תגובה

• צריך לטפל גם במרכיב הריגשי

שמוליק
    01/01/2014

שלום עדי.

את מתארת מצב של סבל. כדאי רצוי וניתן לטפל במצב.

אינני רופא, ואינני יודע להעריך מה יכול להיות האיבחון של הבעייה. עלך כל פנים, גם רופאי הפורום יגידו שעדיף לפנות לאיש מקצוע שייתן הערכה על סמך יותר מידע והתרשמות אישית.

חשוב לי להגיד שטיפול תרופתי נועד רק כדי לטפל במרכיב של חוסר איזון כימי במוח, ולא מעבר לזה. צריך וחשוב מאוד לטפל גם במרכיב הריגשי של הבעייה.

טיפול במרכיב הריגשי של הבעייה הוא בדרך כלל באמצעות שיחות (פסיכותרפיה).

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו