מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימבאלתה וקנאביס רפואיעומר04/01/2014
שלום
אני מעשן קנאביס רפואי מזה שנתיים.
לפני כמה ימים קיבלתי מרשם לכדורי סימבאלתה.
קראתי שיש סיכון להרעלת סרוטונין וקראתי על כך ברשת, למיטב הבנתי עישון קנאביס וכדורים מסוג זה עלולים לגרום לאותה הרעלה, האמנם?
הרופא שנתן לי את המרשם לסימבאלתה יודע שאני מעשן קנאביס רפואי ולא אמר שיש סיכון.
לפני שאני מתחיל ליטול הכדורים
יש סיכון?
האם עלי ללכת לרופא אחר?
האם מותר לקחת את הכדורים האלה עם עישון קנאביס רפואי?
אשמח מאוד לתגובה בנושא
תודה רבה ושבוע נעים
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימבאלתה וקנאביס רפואי - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור05/01/2014מומלץ לא ליטול קאנביס בו בזמן...
תיאורתית, עושה בדיוק הפוך מ SSRI .. ויכול להחמיר את המצב הנפשי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. שאלה חשובה-
עומר06/01/2014שאלתי בפורום זה כיוון שידעתי שפסיכיאטרים מבינים בנושא.
את הסימבלתה נתנו לי בגלל מצב פיזי ולא נפשי (שרפה בגוף עקב בעיות עצביות)
רציתי לדעת בכל זאת אם שילוב זה יכול לגרום להרעלת סרוטונין.
מאוד אשמח להתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יגרום . קנביס לא גורם למוות .
no no06/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. שאלה חשובה- - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור07/01/2014יש סבירות שבריכוז נמוך יש השפעה חיובית בדיכאון, כנראה דרך סרוטונין..
לא ידוע לי על נתונים חד משמעיים לגבי השפעה של קאנביס על סרוטונין והסיכון לתסמונת סרוטונין..
יש מידע אודות השפעת קוקואיין ואלכוהול על גרעין ראפה, המקור של סרוטונין, לא ברור מספיק לגבי קאנביס ..
בכל מקרה , לא מומלץ לשלב SSRI וקאנביס.. במיוחד אם יש חשד אפשרי לתסמונת סרוטונין.. אפילו הקטן ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)