מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוספת אדרונקס לSSRIעידן05/01/2014
אני מטופל בציפרלקס 10 מ"ג מזה תקופה עקב התקפי פאניקה וחרדות שהיו לי, המצב די התייצב מבחינת החרדות והפסיקו ההתקפים, אך הרגשתי עייפות, מצב רוח ירוד ורעב גדול אשר גרם לי להשמנה בתקופה הזו, הרופא הציע לי להוסיף אדרונקס 4 מ"ג, התחלתי ב-2 מ"ג, אני כמעט שבוע על 2 מ"ג, ויש לי שיפור בעייפות וירידה ברעב אך אני חש מספר תופעות לוואי כגון קצב לב גבוה : במנוחה עולה כמעט ב-10-20 פעימות יותר בדקה וגם מכל מאמץ ישר דפיקות לב חזקות, כמו כן קצת תחושות של לחץ בחזה (כמו בחרדה) והתגברות החרדה, לפעמים קם באמצע הלילה עם תחושה שהחזה מתפוצץ ועם דופק מהיר מאוד, האם מצבים אלו דורשים הפסקה של הטיפול באדרונקס או שאלה תופעות שאמורות לחלוף עם הזמן? האם מינון של 1 מ"ג גם יכול להיות יעיל במידה ויש לי תגובה חזקה מהתרופה? או שבכלל למי שיש רגישות לחרדות לא מומלץ לקחת אותה בכלל....
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספת אדרונקס לSSRI - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור05/01/2014באופן תיאורתי ניתן להוסיף אדרונקס ל SSRI.
יש צורך למעקב לחץ דם , דופק ואקג.
באם תופעות לוואי לא נסבלות, מומלץ להפסיק ולא להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)