איקסל ועייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקסל ועייפות
    aa
    12/01/2014

ניסיתי כבר הרבה תרופות ממשפחת ssri כולם גרמו לי לי לעייפות וחולשה חזקה ברמה שזה ממש פוגע בתפקוד היומי שלי. לכן לאחרונה עברתי לאיקסל אך משום מה העייפות נשארה באותה המידה. אני לא יודע למה אבל כל התרופות האלו גורמות לי לתופעת לוואי זו. ניסיתי להפסיק לקחת את התרופות ואז העייפות נעלמה מייד !!! אך גם חזרו התקפי חרדה ודיכאון לכן אני חייב לקחת תרופות אלו. אבל אני לא מבין מדוע הן משפיעות עליי כל כך חזק ומה אוכל לעשות על מנת לפתור תופעה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקסל ועייפות

הוספת תגובה

• טפל במרכיב הריגשי

שמוליק
    12/01/2014

שלום.

אכן, לא אחת ישנה משוואה שאומרת לקחת תרופות ולסבול מתופעות הלוואי או לא לקחת ולסבול מהמחלה.

התרופות נועדו כדי לפתור את המרכיב של חוסר איזון כימי במוח. זהו רק מרכיב אחד של הבעייה. במקרה שלך, ניטרול המרכיב של חוסר איזון כימי במוח, עזר כדי לפתור את החרדות, אך גורם לתופעות לוואי.

ניתן לנטרל את המרכיבים האחרים של הבעייה, כגון המרכיב הריגשי. טיפול טוב במרכיב הריגשי יכול לנטרל את הבעייה ולבטל לגמרי את הצורך בתרופות.

בהצלחה,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו