מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאוןיוסי מחלב12/01/2014
שלום
אני מבקש לקבל יעוץ אני בן 64 לוקח ציפרלקס + קסנס.
אני מרגיש אי שקט נפשי אי בטחון בנהיגה , תופעה חדשה כבדות בההליכה אי שקט .
הכל הולך קשה . אבקש עם אפשרי לקבל כדורים אחרים ומה לעשות
אשמח לתגובתכם תודה מראש סליחה
תזכורות אני עובד 40 שנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במרכיב הריגשי של הבעייה
שמוליק12/01/2014שלום יוסי.
אתה עובד ארבעים שנה וזה בהחלט מעיד על יציבות גדולה וחזקה, וזה טוב מאוד.
דיכאון, כמו כל בעייה נפשית אחרת, נגרם מארבעה מרכיבים: ביולוגי (חוסר איזון כימי במוח), ריגשי, סביבתי וגופני-פיסי.
התרופות נועדו כדי לטפל אך ורק בחוסר האיזון הכימי. מסיבה זו, טיפול המבוסס על תרופות בלבד אינו מספיק יעיל. יתר על כן, תופעות הלוואי של התרופות לפעמים עושות יותר נזק מאשר תועלת.
טיפול מספיק טוב במרכיב הריגשי יכול לנטרל את הבעייה, כך שלא יהיה צורך בתרופות כלל. לדעתי האישית, חוסר האיזון הכימי במוח הוא אינו בעייה העומדת בפני עצמה, אלא תוצר של שאר המרכיבים.
כתבת בפירוט את התרופות שאתה מקבל, אבל לא כתבת שום דבר על טיפול במרכיב הריגשי.
כדאי להשקיע את המאמצים בטיפול במרכיב הריגשי של הבעייה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאון - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק12/01/2014יוסי שלום-יתכן והציפרלקס היא לא התרופה המומלצת לך ובהחלט יש מקום לשקול שינוי תרופתי על מנת להקל על התחושות שלך- כדאי מאוד לגשת לרופא המטפל ולבקש שינוי תרופתי. הרבה בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)