דכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון
    יוסי מחלב
    12/01/2014

שלום
    אני מבקש לקבל יעוץ אני בן 64 לוקח ציפרלקס + קסנס.

אני מרגיש אי שקט נפשי אי בטחון בנהיגה , תופעה חדשה כבדות בההליכה אי שקט .

הכל הולך קשה . אבקש עם אפשרי לקבל כדורים אחרים ומה לעשות
    אשמח לתגובתכם תודה מראש סליחה

תזכורות אני עובד 40 שנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון

הוספת תגובה

• טיפול במרכיב הריגשי של הבעייה

שמוליק
    12/01/2014

שלום יוסי.

אתה עובד ארבעים שנה וזה בהחלט מעיד על יציבות גדולה וחזקה, וזה טוב מאוד.

דיכאון, כמו כל בעייה נפשית אחרת, נגרם מארבעה מרכיבים: ביולוגי (חוסר איזון כימי במוח), ריגשי, סביבתי וגופני-פיסי.

התרופות נועדו כדי לטפל אך ורק בחוסר האיזון הכימי. מסיבה זו, טיפול המבוסס על תרופות בלבד אינו מספיק יעיל. יתר על כן, תופעות הלוואי של התרופות לפעמים עושות יותר נזק מאשר תועלת.

טיפול מספיק טוב במרכיב הריגשי יכול לנטרל את הבעייה, כך שלא יהיה צורך בתרופות כלל. לדעתי האישית, חוסר האיזון הכימי במוח הוא אינו בעייה העומדת בפני עצמה, אלא תוצר של שאר המרכיבים.

כתבת בפירוט את התרופות שאתה מקבל, אבל לא כתבת שום דבר על טיפול במרכיב הריגשי.

כדאי להשקיע את המאמצים בטיפול במרכיב הריגשי של הבעייה.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    12/01/2014

יוסי שלום-יתכן והציפרלקס היא לא התרופה המומלצת לך ובהחלט יש מקום לשקול שינוי תרופתי על מנת להקל על התחושות שלך- כדאי מאוד לגשת לרופא המטפל ולבקש שינוי תרופתי. הרבה בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו