הפסקת נטילת קלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נטילת קלונקס
    אביב
    14/01/2014

בעקבות התקפי חרדה נרשם לי טיפול של אלטרולט וקלונקס 0.5. לקחתי מינון של קלונקס 0.5 החל מה- 18.11 למשך כ- 4 שבועות. בעצה עם הפסיכאטר המלווה הוחלט על הורדת מינון הקלונקס בהדרגה.רבע כדור כל שבוע-שבועיים שמשך הזמן נקבע עפ"י התיצבות במצב החדש ללא תופעות לוואי משמעותיות.
    ביום חמישי לפני כשבועים ירדתי מחצי כדור קלונקס לרבע כדור כאשר במהלך 7 הימים הראשונים היו לפי תופעות לוואי של קשיי שינה, בחילה קלה, כאבי שרירים בעיקר בידים, דופק חזק ותחושת ריחוף בלב במיוחד לפני השינה ותחושות של קור בידים ובעיקר ברגלים ורגישות לרחות.
    האם אלו תופעות לוואי מקובלות של ירידה במינון במיוחד במינונים הקטנים וכמה זמן הם יכולים להמשך ?
    הערה: לפני זה שירדתי מ1 לשלושה רבעים ואח"כ לחצי חוותי בעיקר יום יומים של בעיות שינה וקצת כאבי שרירים)
    מתי רצוי להפסיק את הרבע הכדור האחרון?
    האם בהפסקת הרבע האחרון תופעות לוואי יחזרו באותה עוצמה או גדולה יותר. כי אני רוצה להפסיק ולא לקחת יותר?
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת נטילת קלונקס

הוספת תגובה

• האם אפשר בבקשה לענות לפניה שלי

אביב
    24/01/2014

למה לא עונים לפניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו