סרוקוול וזרימות בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקוול וזרימות בידיים
    יהודא
    14/01/2014

לוקח סרוקוול XR 200
    ויש לי לעיתים קרובות זרימות חזקות בידיים
    וגם דיכאון ועצבנות מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקוול וזרימות בידיים

הוספת תגובה

• טיפול במרכיב הריגשי של הבעייה

שמוליק
    15/01/2014

שלום יהודה.

סרוקוול היא תרופה אנטי-פסיכוטית. תופעות הלוואי שאתה מתאר הן תופעות לוואי שכיחות בקרב המטופלים הנוטלים תרופות כאלו.

ישנה משווה שאומרת או לקחת תרופות ולסבול מתופעות הלוואי שלהן או לסבול מהמחלה.

אני חושב שאפשר להינות שמני העולמות גם יחד. לא לסבול לא מהמחלה ולא מתופעות הלוואי של התרופות.

הבעייה מורכבת מעוד גורמים מלבד חוסר איזון כימי במוח שאותו התרופה אמורה לפתור.

טיפול טוב במרכיב הריגשי של הבעייה יכול לבטל את הצורך בתרופות לגמרי.

אני מציע להשקיע מאמצים בטיפול במרכיב הריגשי של הבעייה, כגון פסיכותרפיה, C.B.T. וכיו"ב.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקוול וזרימות בידיים - תגובה

ד''ר דבי פרס וינשטוק
    15/01/2014

ליהודא שלום
    צריך לבדוק כמה זמן אתה נוטל את התרופה והאם התחשות הללו היו לפני תחילת מטילתה או אחריה עלמנת לברר האם זו תופ'. לואי או החמרה במצב הנפשי- ממליצה לך להיתעץ עם הרופא המטפל ע''מ לפתור את הבעיה. הרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו