מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וואבןרינה15/01/2014
שלום, בעקבות לחץ וחרדה אני נוטלת במשך חודש וחצי וואבן 10 מ"ג, התחלתי חודש ושבוע בערך עם 2 כדורים ביום, בוקר וערב (ביחד 20 מ"ג)ולאחר מכן במשך שבוע ירדתי לכדור אחד ביום.. שלשום היה לי ממש לחץ אז שוב לקחתי 2 כדורים ביום ואתמול לקחתי כדור אחד בבוקר והחלטתי ללכת לפסיכיאטרית, היא רשמה לי טיפול לציפרלקס קבוע ולשלב עם קלונקס חצי כדור בוקר, חצי כדור ערב לעשרה ימים.. אתמול בערב לקחתי חצי כדור קלונקס והיום אני יתחיל את הטיפול עם ציפרלקס.. לאחר מה שקראתי על קלונקס אני ממש לא רוצה להמשיך עם הכדור הזה, אני מעדיפה לחזור לוואבן אבל להתחיל להיגמל מימנו לאט לאט עד שהציפרלקס יתחיל להשפיע.. איך אני מתחילה להיגמל מהוואבן? או שפשוט לא לקחת אותו יותר וזהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואבן - תגובה
ד''ר דבי פרס וינשטוק15/01/2014ואבן וקלונקס שייכות לאותה הקבוצה התרופתית(בנזודיאזפינים)-אם הפסייאטרית שלך החליטה על קלונקס אז ככל הנראה זו התרופה העדיפה עבורך. תיהי בטוחה שגם הרופאה שלך קראה מה שכתוב בעלון והיא יודעת היטב את השפעות התרופה-לא ממליצה לקחת החלטות על דעת עצמך- ממליצה לך ליישם את המלצות הפסיכאטרית שלך ולהיתעץ איתה לגבי שינויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואבן
רינה15/01/2014אבל יכולה להיות לי תגובות של גמילה מהוואבן בגלל שלא הפסקתי אותו כמו שצריך להפחית יותר ויותר... אז מה אני יעשה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)