מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובססיה?אנונימית23/01/2014
אני ובעלי החלטנו לפני חצי שנה להתנסות במערכת יחסים פתוחה מכיוון שלשנינו אין ניסיון, לפני חודש שכבתי עם מישהו ואחרי כמה שבועות עשינו שלישיה הוא אני ובעלי, מאז יצא לי להתמזמז איתו ואז פתאום בעלי הודיע שלא מתאים לו שאני אהיה עם אותו האדם באופן קבוע. אם כל האהבה והכבוד שלי לבעלי, אני פשוט לא מצליחה להפסיק לחשוב על אותו האדם בצורה אובססיבית ולמשל בערב אחד שקראתי לו והוא לא בא, ישבתי מדוכאת ועצובה כל הערב ולא התחשק לי כלום. האם זאת אובססיה? אהבה? זאת בעיה פסיכולוגית בכלל? איך יוצאים מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בעיה נפשית
סוזי26/01/2014היי,
יש זוגות שמחליטים על מערכת יחסים פתוחה. לפעמים נקבעים תנאים וגבולות, האם מספרים לבן הזוג על החוויה וכו'. לפעמים, גם במקרים של מערכת יחסים יציבה, יכול להגרם נזק לקשר שמקורו יכול להיות בקנאה (שהיא בריאה כשהיא במידה), משבר אמון או כמו במקרה שלך .
אני יכולה להבין את בעלך שלא מעוניין שיהיה לך מערכת יחסים ארוכת טווח עם בחור אחד שיכולה להתפתח לקשר רגשי.
עם זאת, תהי בטוחה שלא מדובר בבעיה נפשית. בסך הכל הכרת בחור נחמד ואת חושבת עליו.
זה בעיה ידועה אצל אנשים שנישאו בגיל מוקדם ולא הספיקו להתנסות עם עוד אנשים. אנשים שהתנסו מספיק יכולים לסמן וי על הקטגוריה הזו ולחפש את בן הזוג שיהיה גם החבר הקרוב שיתלווה אליהם. במקרים רבים אתה מגיע למצב שעייפת מעולם הדייטים ומשחקי החיזור ואתה רוצה למצוא את האחד שלך.
לדעתי כדאי לך לשאול את עצמך מה את מקבלת מאותו בחור שאת לא מקבלת מבעלך, ואם יש בעיות או עניינים שדורשים התייחסות בקשר עם בעלך לנסות לגשת אליהם, בשיחה או באמצעות יועץ נישואים. בקיצור, לנסות להציל את הקשר לפני שמסיימים אותו. יתכן שאת נהנית להרגיש נחשקת ויכול להיות גם שהזוגיות עם בעלך כבר לא מתאימה לך והבחור החדש הגיע בזמן הנכון או שפשוט הוא שבה את ליבך. אני מציעה לך להתמודד עם המצב עכשיו, לפני שיהיו השלכות קשות יותר.
ושוב, זה לא בעיה נפשית. תנסי להתייעץ בפורום סקס ויחסים.
בהצלחה,
סוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי
שמוליק26/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק לקשר = משבר בקשר
סוזי26/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)