טיפול בנזעי חשמל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בנזעי חשמל
    אביטל
    24/01/2014

שלום רב,

אימי חולה מזה שנים רבות במחלת הסכיזופרניה הפרנואידית ומאושפזת מזה זמן רב בבי"ח לבריאות הנפש. אימי קיבלה טיפולים שונים ומגוונים, אך נדמה ששום תרופה לא מאזנת אותה או עוזרת לה לאורך זמן. הרופאה הציעה טיפול בנזעי חשמל, אני קצת חוששת..האם כדאי? מהן ההשלכות? האם יש טעם להיוועץ עם רופא פרטי חיצוני לגבי טיפול תרופתי אחר לפני קבלת טיפול פרימיטיבי זה?
    אשמח להתייחסות ולמענה מהיר לצורך התחלת טיפול.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בנזעי חשמל

הוספת תגובה

• דחוףף ביותרר! אשמח לתשובת מומחה!!

אביטל
    26/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם טיפול ריגשי?

שמוליק
    26/01/2014

שלום אביטל.

שאלת שאלה טובה וחשובה, ואני מאחל לך ולאימך כל טוב.

לצערי, אינני יודע לתת תשובה לשאלתך, ואין מנוס מלחכות לתשובה מרופאי הפורום. בדרך כלל, בימים א'-ה', הם נותנים תשובות פעם ביום. אני מקווה שתקבלי תשובה עוד היום.

ראיתי שכתבת שאף תרופה לא השפיעה על אימך. האם היו נסיונות לתת טיפול ריגשי?

הטיפול הריגשי הרבה יותר חשוב ומועיל מהטיפול התרופתי. הטיפול התרופתי נועד אך ורק כדי לתת איזון כימי במוח. זהו רק מרכיב אחד של המחלה, ולכן טיפול המבוסס על תרופות בלבד אינו מספיק יעיל.

טיפול בנזעי חשמל יכולל לתת את האפקט הרצוי של הטיפול התרופתי כשהתרופות אינן עובדות, אך בשום פנים ואופן אינו יכול להחליף את הטיפול הריגשי.

בין כך ובין כך, צריך לתת את הדעת לחשיבותו של הטיפול הריגשי.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול רגשי

אביטל
    26/01/2014

תודה שמוליק על התייחסותך לשאלתי :)
    אימי נמצאת כרגע במצב של חוסר איזון נפשי ובקושי מתקשרת איתנו אני חושבת שטיפול רגשי כרגע פחות יתאים לה, אך תודה על המידע אולי בעתיד נוכל לשלב זאת עם הטיפול התרופתי שתקבל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלא רוצים לענות...

שמוליק
    27/01/2014

שלום אביטל.

אם לא קיבלת תשובה עד עכשיו, אז כנראה שלא רוצים לענות. זו תופעה די חריגה; בדרך כלל הרופאים בפורום שמחים לעזור.

על כל פנים, מה שאני מציע זה לבקש הסבר מהרופאים של בית החולים על התועלת הצפויה מהטיפול ועל הנזקים האפשריים. הם אמורים לדעת טוב יותר מה המצב של אימך.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניסיתם סוליאן?

אליאנה
    28/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו