תרופות טבעיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות טבעיות?
    חמי
    02/02/2014

איך התרופות הטבעיות כגון ''רמוטיב'' האם הן יעילות כמו ssri ? מדוע פחות שכיח שפסיכיאטרים רושמים תרופות טבעיות לטיפול בחרדה ודיכאון ומעדיפים דווקא את הכימיקלים? האם יש הבדל בין תופעות הלוואי? או לגבי עוצמת הטיפול הדרוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות טבעיות?

הוספת תגובה

• טיפול ריגשי

שמוליק
    02/02/2014

שלום חמי.

אני חוושב שהעלית שאלה טובה וחשובה מאוד.

תופעות הלוואי הקשות של התרופות הפסיכיאטריות היא נושא חשוב וכאוב מאוד, ואני מניח שהשאלה שלך באה ממקום של סבל מתופעות הלוואי של התרופות. בקטע הזה אני איתך. גם אני נמניתי עם הסבולים מתופעות הלוואי של התרופות הפסיכיאטריות.

התרופות נועדו כדי ליצור איזון כימי במוח, שזהו אחד מהגורמים למחלות הפסיכיאטריות. ישנם גם גורמים נוספים: ריגשי, סביבתי וגופני-פיסי.

מה שעזר לי לשבור את המשוואה הזו של או לסבול מהמחלה או לסבול מתופעות הלוואי של התרופות היה בלי שום צל של ספק טיפול טוב במרכיב הריגשי של הבעייה.

ע"י טיפול טוב במרכיב הריגשי של הבעייה, אין יותר שום צורך בתרופות.

לדעתי, הדרך הטובה לשבור את המשוואה הזו היא טיפול במרכיב הריגשי.

לא כתבת שום דבר על הטיפול הריגשי. האם ניתן לך טיפול ריגשי? האם הוא מספיק טוב?

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות טבעיות? - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    04/02/2014

רמוטיב , מבחינת החברה המייצרת נחשב תרופה לכל דבר ולא תוסף מזון.
    פחות יעיל מ SSRI .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו