מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שואל בשנית בקשר לחרדה ממחשבותתומר03/02/2014
שלום רב .
(סליחה על ההודעה הארוכה)
לפני כחודשיים בערך יצא לי לנסות לעשן קצת גראס רפואי פעם ראשונה בחיי(2 שאיפות וזהו) זה היה בשילוב עם כמות אלכוהול קצת גבוהה מה שאיני רגיל לעשות בד"כ..פשוט רציתי להישתחרר מהלמודים האינטנסיביים..הרגשתי ממש רע אחריי זה חשבתי שאני באמת עומד למות בחיי לא הרגשתי כזה רע(קוצר נשימה,הלב עמד לעצור את עצמו..לא יכולתי לעמוד על הרגליים)למחרת הכל היה בסדר אבל הרגשתי תחושת "היי" התחלתי להכנס לאינטרנט לברר אודות נזקים מוחיים אפשריים של גראס...ונכנסתי לחרדה ממש קשה ממה שקראתי שזה עשה לאנשים שהם נדפקו עם הפרעות ניתוק..החרדות מהסם ירדו אחריי 3 שבועות בערך..אך מהחרדות האלו התחלתי להרגיש כמו ניתוק מעצמי ותחושה שהכל חלום שהמציאות היא אולי לא אמיתי..וממש התחלתי להיתעמק בהן ממש חזק..והן מעוררות בי פחד וחרדה משתקים..יש בי פחד שאולי אוטוטו מתפתחת אצלי מחלת נפש (עם כל האבסורד שבמחשבה זו)אני מסתכל במראה ומרגיש שאני לא אני..מידיי פעם אני מכניס לעצמי מחשבות חיוביות והם עוזרות למשך כמה שעות..אבל הבעייה והמצב הנפשי הזה די מקשים עליי..כמו כן אני גם ממש מפחד ממחלת הסכיזופרניה(אמרו שגראס יכול לעורר מחלה זו ,תודה לאל אין לנו שום הסטוריה משפחתית של מחלה זו במישפחה) לכן אני כל פעם בודק האם אני לא הוזה יש בי פחד להיות במצב של הזייה...ועולות בי כל מינ י מחשבות פלוסופיות...מחשבות שמביאות אותי לאי וודאות על הקיום שלי..ןתחושת ניתוק קשה(יש הפוגות קטנות מידיי פעם)אשמח לעצה ממך א ני די צריך עזרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתעודד
שמוליק03/02/2014שלום תומר.
קשה לי להאמין שתתפתח אצלך סכיזופרניה בגלל אותה התנסות בסמים. סכיזופרניה מתבטאת במחשבות שווא, וזה ממש נראה רחוק ממך לגמרי.
יכול להיות שהתחושות הקשות נובעות ממרכיבים גופניים שנגרמו בשל ההתנסות בסם. זה משפיע על הנפש, אבל נראה שהדעה שלך צלולה.
באמת שלא ברור לי למה הרופאים של הפורום לא נתנו תשובה, הם בדרך כלל נותנים תשובה די מהר.
יכול להיות שכדאי ללכת לרופא המשפחה כדי לבדוק יותר לעומק מה ניזוק מההתנסות בסם, וכיצד ניתן להקל על הסבל. מן הסתם ישנם דברים שיעברו עם הזמן, וישנם דברים שיכולים לעבור יותר בקלות עם טיפול מתאים.
תהיה אופטימי. להיות אופטימי זה תמיד טוב :-)
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אחלה גבר
תומר03/02/2014רק שתדע אתה נשמה טובה אמיתית...!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואל בשנית בקשר לחרדה ממחשבות - תגובה
ד``ר יעקב חרמון03/02/2014שלום לך תומר
התופעות שאתה מתאר אכן מופיעות פעמים רבות אחרי שימוש בגראס:תופעות של דהפרסונליזציה של דהריאליזציה הן התופעות שאתה מתאר!
לדעתי כדאי לפנות לטיפול ולהכחיד אותם! הרי אין טעם להמשיך ולחוות את הפתולוגיה שהרי זה מעצים ומזיר אותה אליך שוב ושוב!
ולכל אלה שטרם התנסו:אנא המנעו מזה אין בזה כל טוב לאדם שחיו עוד לפניו!
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שאלה אחרונה
תומר03/02/2014קודם כל תודה רבה על התשובה ד"ר חרמון.ושאלה אחרונה:האם התופעות האלה שאני חווה אותן הן הפיכות..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שאלה אחרונה - תגובה
ד``ר יעקב חרמון03/02/2014קשה לענות ללא בדיקה אך רוב הסיכויים שדבקות בטיפול תעלים אותםץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר חרמון
תומר03/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שאלה אחרונה - תגובה
ד``ר יעקב חרמון03/02/2014ראה למטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואל בשנית בקשר לחרדה ממחשבות - תגובה
ד``ר יעקב חרמון03/02/2014ראה למטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)