מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי ויטמין Dניב03/02/2014
אני בן 24, לפני 4 שנים התחלתי טיפול בציפרמיל עקב חרדות.
לפני 5 חודשים *הפסקתי* עם הכדורים - החרדות חזרו.
אני כרגע בלי כדורים בכלל ויש מחשבות וחוסר יציבות (יש לי OCD).
הויטמין D שלי מבדיקת דם בתחילת דצמבר הוא 20.
באמצע ינואר התחלתי לשהות הרבה בחוץ בשמש (מצטבר של כמה שעות ביום) בכוונה כדי להעלות את הרמה. האם 3 השבועות שעברו הספיקו להעלות לרמה הרצויה (מהי הרמה הרצויה בכלל?)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור זאת השאלה שלי היא האם אני צריך
ניב03/02/2014להשלים את רמות הויטמין D - כלומר האם יש לי חוסר.
אני מעדיף לנסות כל אלטרנטיבה טבעית לפני שאחזור לכדורים (אם אחזור, בעתיד הקרוב/רחוק, לא יודע).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ריגשי
שמוליק03/02/2014שלום ניב.
אני מניח שהחלטת להפסיק את הטיפול התרופתי בגלל סבל מתופעות הלוואי של התרופות.
התרופות נועדו כדי ליצור איזון כימי במוח. זהו רק אחד מהמרכיבים של המחלה. מהסיבה הזו טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל. מומלץ לטפחל במרכיב הריגשי של הבעייה ע"י פסיכותרפיה C.B.T. וכיו"ב.
טיפול טוב במרכיב הריגשי של הבעייה יכול לבטל את הצורך בתרופות. יתר על כן, לדעתי האישית, חוסר האיזון הכימי הוא תוצר של שאר המרכיבים של המחלה ואיננו בעייה העומדת בפני עצמה.
יכול להיות שיש מחסור בויטמין D, ומחסור זה נותן את אותותיו. אני מניח שרופאי הפורום ישמחו להתייחס לנקודה הזו.
בהצלחה רבה,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק תודה על המענה ואגב כתבתי לך
ניב03/02/2014כאן לפני כמה חודשים על שאני מתחבר לגישתך.
הפסקתי את הכדורים לפני 5 חודשים וכתבתי על זה כאן (לא יודע אם אתה זוכר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקח ויטמין D בטיפות
חזי04/02/2014400 מ"ג 2 טיפות ליום למשך חודשיים שלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)