מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קאנביס רפואי למאניה דיפרסיהיהודא04/02/2014
שלום רב
לרופאים הנכבדים
רציתי לשאול את דעתכם אני חולה מאניה דיפרסיה כבר 9 שנים ניסיתי ליתיום שפגע לי בבלוטת התריס
למיקטל שהכניס אותי למאניה
סרוקוול שפגע לי בכבד ובגוף
ונראה שנגמרו לי התרופות
כל חומר כימי פוגע לי בגוף ככה לפחות הפסיכאטר שלי אמר לי ונראה שגם הוא כבר אובד עצות
מה עושים??
אני כרגע בלי שום תרופה מרגיש סבבה
אבל יודע שזה לא יימשך ככה הרבה זמן
האם קאנביס רפואי יכול לעזור לי??
או שנשארו עוד איזשהו תרופות שלא יפגעו לי בגוף??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי טיפול ריגשי
שמוליק04/02/2014שלום יהודא.
אכן, לתרופות הפסיכיאטריות יש תופעות לוואי קשות שהן שכיחות בקרב המטופלים.
מטרת התרופות היא ליצור איזון כימי במוח, אך זהו רק מרכיב אחד של המחלה. ישנו גם מרכיב ריגשי למחלה שנגרם בשל חוויה בעבר שייתכן שהיא נמשכת גם בהווה.
הטיפול במרכיב הריגשי של הבעייה הוא לא ע"י תרופות, אלא ע"י שיחות (פסיכותרפיה) C.B.T. וכיו"ב. טיפול טוב במרכיב הריגשי יכול לבטל את הצורך בתרופות לגמרי. לא כתבת שום דבר על הטיפול הריגשי. גם אם אתה מקבל, אז יכול להיות שהוא לא מספיק טוב (ואין בכך כדי להעיד על חוסר מקצועיות או אי התאמה של המטפל).
אני מטיל ספק רב האם קנביס רפואי יכול לעזור באמת. עד כמה שידוע לי, קנביס רפואי נועד כדי להקל בעיקר על כאבים פיסיים, ואינני יודע עד כמה הוא יכול להשפיע על מצבים נפשיים. בכל אופן, הוא לכל היותר יכול להוות תחליף לתרופות מצד האפקט של יצירת איזון כימי, אך בכל מקרה צריך לטפל גם במרכיב הריגשי.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבתי אולי על תרופה בשם גאודון??
יהודא04/02/2014אם מישהו מכיר ??
אגב הרופא שלי לא ממליץ לי על טיפול בCBT למרות שבעבר ניסיתי את זה וזה עזר לי כשהייתי בדיכאון אבל גם אני חושב שזה לא קשור לעכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הרופאים פה לא עונים???
יהודא06/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקאנביס רפואי למאניה דיפרסיה - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור13/02/2014קאנביס יכול להחמיר מצב נפשי וגופני, ממליץ שתשמע את ההרצאה שלי ביום א הקרוב, ראה פרסום בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרצאה - יש וידיאו באינטרנט?
לילך23/02/2014האם יש וידיאו איפהשהו של ההרצאה שלך? גם אחי עשן קאנביס ונראה לי שזה מה שגרם לו למניה ואז דיפרסיה...הייתי מאוד רוצה שגם הוא ישמע את ההרצאה ויבין את חומרת העניין כדי שלא יעשן שוב בחיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש
שמוליק23/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)