קאנביס רפואי למאניה דיפרסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קאנביס רפואי למאניה דיפרסיה
    יהודא
    04/02/2014

שלום רב
    לרופאים הנכבדים
    רציתי לשאול את דעתכם אני חולה מאניה דיפרסיה כבר 9 שנים ניסיתי ליתיום שפגע לי בבלוטת התריס
    למיקטל שהכניס אותי למאניה
    סרוקוול שפגע לי בכבד ובגוף
    ונראה שנגמרו לי התרופות
    כל חומר כימי פוגע לי בגוף ככה לפחות הפסיכאטר שלי אמר לי ונראה שגם הוא כבר אובד עצות
    מה עושים??
    אני כרגע בלי שום תרופה מרגיש סבבה
    אבל יודע שזה לא יימשך ככה הרבה זמן
    האם קאנביס רפואי יכול לעזור לי??
    או שנשארו עוד איזשהו תרופות שלא יפגעו לי בגוף??.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולי טיפול ריגשי

שמוליק
    04/02/2014

שלום יהודא.

אכן, לתרופות הפסיכיאטריות יש תופעות לוואי קשות שהן שכיחות בקרב המטופלים.

מטרת התרופות היא ליצור איזון כימי במוח, אך זהו רק מרכיב אחד של המחלה. ישנו גם מרכיב ריגשי למחלה שנגרם בשל חוויה בעבר שייתכן שהיא נמשכת גם בהווה.

הטיפול במרכיב הריגשי של הבעייה הוא לא ע"י תרופות, אלא ע"י שיחות (פסיכותרפיה) C.B.T. וכיו"ב. טיפול טוב במרכיב הריגשי יכול לבטל את הצורך בתרופות לגמרי. לא כתבת שום דבר על הטיפול הריגשי. גם אם אתה מקבל, אז יכול להיות שהוא לא מספיק טוב (ואין בכך כדי להעיד על חוסר מקצועיות או אי התאמה של המטפל).

אני מטיל ספק רב האם קנביס רפואי יכול לעזור באמת. עד כמה שידוע לי, קנביס רפואי נועד כדי להקל בעיקר על כאבים פיסיים, ואינני יודע עד כמה הוא יכול להשפיע על מצבים נפשיים. בכל אופן, הוא לכל היותר יכול להוות תחליף לתרופות מצד האפקט של יצירת איזון כימי, אך בכל מקרה צריך לטפל גם במרכיב הריגשי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבתי אולי על תרופה בשם גאודון??

יהודא
    04/02/2014

אם מישהו מכיר ??
    אגב הרופא שלי לא ממליץ לי על טיפול בCBT למרות שבעבר ניסיתי את זה וזה עזר לי כשהייתי בדיכאון אבל גם אני חושב שזה לא קשור לעכשיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הרופאים פה לא עונים???

יהודא
    06/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קאנביס רפואי למאניה דיפרסיה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    13/02/2014

קאנביס יכול להחמיר מצב נפשי וגופני, ממליץ שתשמע את ההרצאה שלי ביום א הקרוב, ראה פרסום בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרצאה - יש וידיאו באינטרנט?

לילך
    23/02/2014

האם יש וידיאו איפהשהו של ההרצאה שלך? גם אחי עשן קאנביס ונראה לי שזה מה שגרם לו למניה ואז דיפרסיה...הייתי מאוד רוצה שגם הוא ישמע את ההרצאה ויבין את חומרת העניין כדי שלא יעשן שוב בחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש

שמוליק
    23/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו