שישה ניסיונות אובדניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שישה ניסיונות אובדניים
    לין
    04/02/2014

אני בת 20 וניסיתי להתאבד 6 פעמים בשנתיים האחרונות עי בליעת כדורים )150 במספר הכל פעם( .
    אף ניסיון לא הצליח .
    הפעם האחרונה קרתה ב23.6.2013 ומאז לא היה עוד ניסיון מכיוון שהתחלתי שירות לאומי וזה די מגביל אותי כי יעיפו אותי .
    אבל יש לי מחשבות אובדניות .
    עוד מעט מתקרבת חופשת פסח ומכיוון שאני עןשה את השירות במוסד חינוכי יש חופשת פסח ארוכה וחשבתי לעצמי שזהו הזמן המתאים .
    בפעם האחרונה שניסתי להתאבד הפסיכיאטרית בבית חולים אמרה לי שהיא יכולה לאשפז אותי בכפייה ,למרות שאני לא מסוכנת לעצמי ולסובבים אותי סיום ביום . אני מפחדת שאם אכן אנסה להתאבד שוב אותה הפסיכיאטרית תאשפז אותי בכפייה ואז לא יהיה לי שירות לאומי .
    זה מקום שמאוד חשוב לי ומקום שאני נורא אוהבת להיות בו . ומצד שני אני חייבת לעשות עוד ניסיון ,בשביל ההרגשה שלי .
    אני מטופלת אצל פסיכיאטרית מהקהילה כבר שנתיים ואצל פסיכולוגית חודשיים .הפסיכיאטרית תמיד נותנת המלצות טובות.
    על פי דוחות רפואיים אני מוגדרת כאחת שלוקה בהפרעת אישיות גבולית ,הפרעות אכילה ,וקשיי הסתגלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שישה ניסיונות אובדניים

הוספת תגובה

• היי לין,

סוזי
    05/02/2014

היי לין,
    אני מצטערת לשמוע את מה שאת כותבת.
    לפני שאגיב בעצמי, אני רוצה לשאול, אם טוב לך בשירות הלאומי, למה בעצם את רוצה לעשות עוד ניסיון התאבדות בשביל ההרגשה שלך?

מחכה לתשובתך, רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו לא ברור לגמרי

שמוליק
    05/02/2014

שלום לין.

אני מניח שישנן סיבות טובות לכך שאת רוצה לנסות להתאבד, ואני מניח שאת בעצם רוצה משהו אחר שאולי הוא כן בר השגה וניתן להשיג אותו, וכדאי לנסות לברר מה זה בדיוק.

בכל אופן, ישנו משהו שנראה לךי מוזר ביותר. כתבת שאת רוצה לנצל את חופשת הפסח כדי לנסות להתאבד, ואז מה? את רוצה שנסיון הזה יצליח. אם זה יצליח אז מה החשש לאישפוז כפוי? לאישפוז כפוי של הגופה המתה?

ואם הכוונה שהנסיון הזה לא יצליח, אז זה אומר שיש כאן רצון אחר. דברייך לא מובנים, ואם אבין את כוונתך, אשמח לנסות לעזור.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו