ויאפקס150

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויאפקס150
    יעלי
    05/02/2014

שלום רב אני כבר שאלתי את השאלה הזו אבל אני אשאל שוב...אני נוטלת 2 כדורים של ויאפקס 75 בבוקר ואני רוצה להפסיק לגמרי עם הכדורים...אני רוצה להכנס להריון.האם זה ניתן????אין לי כרגע רופא עברתי מגורים,מה מומלץ???הכדור אכן שיפר לי את החיים אבל הוא מפחיד אותי מאוד כי ברגע שאני לא לוקחת אחד בשעה מסוימת ישר מתחילות תופעות לוואי נוראיות של בחילות וכאבי ראש...ממש נורא ..ממש כמו סם..מה עושים האם מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות כי אני לא רוצה יותר את הכדור הזה בשום פנים ואופן...רוצה לנסות להפסיק...אשמח לתגובות או לתשובה מאחד הרופאים.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויאפקס150

הוספת תגובה

• צריך להפסיק בהדרגה

שמוליק
    05/02/2014

שלום יעלי.

נסי לרדת בקצב של חצי כדור של 75 מ"ג לשבוע.

בכל אופן, כדאי לפחות להמשיך את הטיפול בשיחות, ואם חלילה תהיה התדרדרות במצב כתוצאה מהפסקת הטיפול התרופתי, אז יהיה ניתן לחשוב ביחד מה לעשות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויאפקס150 - תגובה

ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור
    09/02/2014

שלום רב,
    כשמדברים על הפסקת תכשיר נוגד דיכאון, יש להתייחס ל-2 היבטים שונים: השלכות לטווח הקצר והשלכות לטווח הארוך.
    בנוגע להשלכות לטווח הקצר - מדובר בתופעות לוואי שקשורות בהפסקת התרופה ואשר בדרך כלל חולפות תוך מספר ימים עד שבוע. מדובר בתופעות לא מסוכנות אם כי לפעמים מציקות, אשר ניתן למנוע אותן ע"י הפסקה הדרגתית ואיטית של התרופה (למשל במשך חודש).
    לעומת זאת, השלכות לטווח הארוך כוללות חזרתם של תסמיני חרדה ודיכאון אצל חלק מהמטופלים . הסיכויים לחזרתם של התסמינים משתנים מאדם לאדם ותלויים במאפיינים של המחלה / הפרעה. התסמינים עלולים לחזור בעת מצבי דחק או ללא קשר להם. זאת הסיבה בגללה מומלץ להפסיק את הטיפול תחת השגחה של רופא פסיכיאטר ולאחר התייעצות אתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יעלי
    10/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו