מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקלות בבחינות הלשכהנועה15/02/2014
שלום רב
הרבה זמן לא כתבתי פה
לומדת לתואר ראשון ושוקלת ללמוד לאחר מכן משפטים
חוששת מעומס הלימודים וגם חוששת ביותר מבחינות הלשכה
מאובחנת כסכיזו-אפקטיב/מאניה דיפרסיה (תלוי איזה רופא תשאלו)
רציתי לשאול אם מישהו כאן מכיר או שמע או בעצמו קיבל הקלות בבחינות הלשכה בלימודיו, בגין מצבו הנפשי הרפואי?
זה אחד מהשיקולים שלי אם ללמוד את התואר הזה או לא
נורא מפחדת מעומס במהלך התואר, וגם מבחינות הלשכה כמובן
עברתי משבר קשה והייתי במצבים קשים, אני מניחה שמגיע לי איזשהן הקלות בעניין זה
כמו כן אשמח לשמוע כל עצה או הכוונה בעניין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש חיה כזו
שמוליק15/02/2014שלום לימי.
יש דבר כזה הקלה בבחינות בשל מצב רפואי. לי אישית ידוע על בחור עיוור שבשל כך נבחן בעל פה.
אינני יודע בדיוק מה הפרוצדורה, אבל אני מניח שצריך חוות דעת עדכנית. כדאי לשאול את הרופא (או הפסיכולוג) המטפל; בין כה וכה צריך ממנו את חוות הדעת...
אני מאמין שגם רופאי הפורום ישמחו לענות :-)
בכל אופן, שיהיה המון המון הצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)