לפרופ' גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ' גרינהאוס
    דגנית
    05/04/2008

אני נוטלת לפונקס במינון של 500 מ" לחרדות ולמחשבות , הכדור לא עוזר לי בכלל למחשבות,
    כל הזמן יש לי מחשבות שווא, האם יש כדור אחר שיכול לעזור לי.אני לא רוצה להעלות את המינון
    כי הוא גרם לי לעלייה במשקל כ- 20 ק"ג, כל הזמן אני אוכלת ,ורוב הזמן אני ישנה.
    הרופא אמר שהכדור הזה הכי חזק . נטלתי מספר רב של כדורים אנטי פסיכוטיים שלא עזרו
    בכלל.

האם טיפול בנזעי חשמל בשלוותא יכול לעזור לי!!!!!!!!!!!!
    אני מתחננת לעזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ' גרינהאוס

הוספת תגובה

• לפרופ' גרינהאוס - או לד"ר ואדים הרא

דגנית
    06/04/2008

אודה לכם באם תענו לשאלתי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' גרינהאוס או ד"ר ואדים הראל

דגנית
    09/04/2008

אודה לכם באם תענו על שאלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' גרינהאוס

12/04/2008

לדגנית שלום
    אכן הרופאה צודקת באומרה ש לפונקס הינה התרופה הכי חזקה. אני משאר שקיבלת תרופות אחרות ללא הצלחה. ניתן לשלב עם תרופות אטיפיות אחרות בניסיון להגדיר את הפעילות של הלפונקס. יש תרופה חדשה, לא מהפכנית, בשם סרדולק שנכנסה לסל התרופות לאחרונה. אולי כדי לבדוק אפשרות זאת.
    ניזעי חשמל גם אפשרות בימיוחד כאשר יש הרבה סימפטומים כמו שמיעת קולות ומחשבות לא מציאותיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו