מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופ' גרינהאוסדגנית05/04/2008
אני נוטלת לפונקס במינון של 500 מ" לחרדות ולמחשבות , הכדור לא עוזר לי בכלל למחשבות,
כל הזמן יש לי מחשבות שווא, האם יש כדור אחר שיכול לעזור לי.אני לא רוצה להעלות את המינון
כי הוא גרם לי לעלייה במשקל כ- 20 ק"ג, כל הזמן אני אוכלת ,ורוב הזמן אני ישנה.
הרופא אמר שהכדור הזה הכי חזק . נטלתי מספר רב של כדורים אנטי פסיכוטיים שלא עזרו
בכלל.
האם טיפול בנזעי חשמל בשלוותא יכול לעזור לי!!!!!!!!!!!!
אני מתחננת לעזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' גרינהאוס - או לד"ר ואדים הרא
דגנית06/04/2008אודה לכם באם תענו לשאלתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' גרינהאוס או ד"ר ואדים הראל
דגנית09/04/2008אודה לכם באם תענו על שאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' גרינהאוס
12/04/2008לדגנית שלום
אכן הרופאה צודקת באומרה ש לפונקס הינה התרופה הכי חזקה. אני משאר שקיבלת תרופות אחרות ללא הצלחה. ניתן לשלב עם תרופות אטיפיות אחרות בניסיון להגדיר את הפעילות של הלפונקס. יש תרופה חדשה, לא מהפכנית, בשם סרדולק שנכנסה לסל התרופות לאחרונה. אולי כדי לבדוק אפשרות זאת.
ניזעי חשמל גם אפשרות בימיוחד כאשר יש הרבה סימפטומים כמו שמיעת קולות ומחשבות לא מציאותיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)