מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה לגבי מרשם לקסנקס!שאול18/02/2014
שלום,
לפני כחודש קיבלתי מרשם מפסיכיאטר פרטי לקסנקס באימייל.
הוא אמר שאין בעיה עם זה שהוא סרק לי את המרשם במייל ושמקבלים את זה בסופר פארם.
כשהלכתי לסופר פארם שאלו אותי עם זייפתי את המרשם בגלל שהוא מודפס. הרוקח הסתכל עלי במבט חשוד כזה.
כמובן חשוב לציין שלא זייפתי כלום ולבסוף הביא לי את הכדורים.
השאלה שלי איך הולכת הבקרה בבתי מרקחת לגבי תרופות? האם הם עוקבים אחרי מרשמים של לקוחות וכו' ומה קורה עם זה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם הבאה שהרופא ישלח במייל לסופר פא
אליאנה18/02/2014שהרופא ישלח במייל לסופר פארם ויחסוך ממך את הכאב ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לגבי מרשם לקסנקס! - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור20/02/2014בכל בית מרקחת גדול - רשת , יש גם קשר לקופ'ח וכן דיווח.
יש צורך במתן פרטי הרופא, כתובת הקליניקה, נייד וכו..
תרופות מסוג קסאנקס - עדיף שיהיו על מרשם מקורי ולא צילום, בגלל פרופיל בטיחותי בעייתי.
בכל מקרה כאשר יש מס. רישיון רופא - פרטים ונייד, הרוקח יכול להתקשר ולברר זאת מול הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)