שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מאור
    18/02/2014

מה ההבדל בין אנשים חולים למשל בסכיזופרניה שיוצאים מזה לבין אלו שכל החיים יהיו סגורים במוסד ?

ברמה התפקודית , פרוגנוזה , תרופות , self awareness.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

שמוליק
    18/02/2014

שלום נתי.

בעיקרון, אני מאמין שכולם בלי יוצא מן הכלל יכולים להבריא. אלה שנמצאים במוסד כל החיים, הם כאלה שהרופאים, במחילה מכבודם, עדיין לא יודעים כיצד לרפא אותם.

אני מבקש, שלא תראה בכך איזו הצהרה יומרנית שאומרת שאני או מישהו אחר מבין יותר טוב מהרופאים, ואין בכך כדי לנסות לשפוט...

בכל אופן, ההבדל הוא בהערכה הקלינית העדכנית, וכנראה שהאפשרות לטפל במרכיבים הרגשיים והסביבתיים של המחלה, וטיב הטיפול במרכיבים האלה, הם הגורמים העיקריים להבדלים.

לא ברור לי מה המטרה של השאלה, אך עניתי על פי מה שאני מאמין.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    19/02/2014

ההבדל, ראשית בחומרת המחלה, מרכיב גנטי תורשתי, מרכיב גנטי, פסיכולוגי, משפחתי, תמיכה, בסיס תפקודי טרם פרוץ המחלה , עישון סמים ועוד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו