מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרפנאן כמו קלונקסאורן דוד24/02/2014
שלום רב,רציתי לשאול
אני לוקח פרפנאן 4 מג למטרת חרדה ולמניעת מחשבות מפחידות,השאלה שלי האם 4 מג
הוא טיפול מועיל להרגעה ולחרדה ?,ואם 4 מג הוא לא טיפול אנטיפסיכוטי אפשר לעבור לקחת קלונקס
באופן קבוע במקום הפרפנאן ?,האם זה אותו סוג של טיפול נוגדי חרדה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק24/02/2014שלום אורן.
פרפנאן היא תרופה אנטי-פסיכוטית, אבל יש תרופות אנטי-פסיכוטיות שטובות גם לטיפול בדיכאון וחרדות. אני זוכר במפורש שאחד הרופאים בפורום אמר שסרוקוול היא תרופה כזו, ולכן יכול להיות שהתרופה הזו יעילה. אינני רופא, ואינני יודע בוודאות האם גם פרפנאן היא תרופה שיעילה נגד דיכאון וחרדות, ואני בטוח שהרופאים בפורום ישמחו לתת לך תשובה ברורה יותר.
בכל אופן, טיפול המבוסס רק על תרופות אינו מספיק יעיל. חשוב לטפל גם במרכיב הריגשי. לא כתבת על כך שום דבר. האם אתה מקבל גם טיפול ריגשי?
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרפנאן כמו קלונקס - תגובה
ד''ר אירנה ספקטור-סרבנוגור24/02/2014שלום רב,
פרפנאן הוא תכשיר נוגד פסיכוזה שלא מותווה לטיפול בחרדה, אם כי עשויה להיות לו השפעה מרגיעה מסויימת.
ההחלטה בנוגע למעבר לטיפול אחר / צורך בטיפול אחר אמורה להתבסס על התסמינים הנפשיים והאבחנה של המטופל. לא ניתן להמליץ על טיפול הספציפי ולהחליט מה נכון עבור המטופל הספציפי ללא בדיקתו ובמסגרת הפורום. לצורך כך יש לפנות לפסיכיאטר המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)