קלונקס באופן קבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס באופן קבוע
    אורן דוד
    24/02/2014

שלום רב
    רציתי לשאול האם מותר לקחת קלונקס באופן קבוע ?,אני כבר לוקח יומיים שלושה ימים כדור שלם של 0.5 מג וזה עושה לי הרגשה מצויינת ורגועה ואין לי בכלל חרדה,האמת שהכדור הזה גם גורם לחשיבה חיובית ונותן פתח ומוטיביציה לחיים טובים עם אנרגיות טובות,השאלה היא אם טוב לי עם הכדור הזה
    וזה מוריד לי את החרדה לגמרי האם מותר לקחת את זה כל יום גם כשאין חרדה על מנת למנוע חרדה,והאם יש בזה סיכון מסויים לקחת את זה כל יום מלבד הישנוניות שמרגישים באותו ערב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס באופן קבוע

הוספת תגובה

• סמוך על הרופא המטפל

שמוליק
    24/02/2014

שלום אורן.

אם הקלונקס עושה לך טוב, אז סבבה. זו המטרה - שתרגיש טוב.

עד כמה שידוע לי, ישנו סיכון של התמכרות לתרופה, אבל צריך שיקול דעת של רופא שמכיר אותך טוב, שיעריך את הסיכון לעומת הסיכוי.

בין כה וכה, צריך מרשם רופא בשביל קלונקס, ובזמן שאתה פונה אליו כדי לקבל מרשם, תוכל לקבל ממנו את כל המידע על התרופה, הסיכונים והסיכויים.

אם יש עוד משהו חכם לומר בעניין, אני בטוח שרופאי הפורום ישמחו לעזור.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלונקס באופן קבוע - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/02/2014

לא מומלץ ליטול באופן קבוע.
    יש סכנה להתמכרות, דיכוי נשימה, עירבוב עם אלכוהול סכנת הרעלת אלכוהול ואף מוות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו