מקווה לתשובה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקווה לתשובה מהירה
    שלי
    26/02/2014

שלום רב , אני מודאגת לפני כשלושה חודשים חוויתי מחשבות טורדניות שמאוד הלחיצו אותי יחד עם זה באו התקפי חרדה ופאניקה במשך זמן רב האמנתי שאני מאבדת את זה לחלוטין והולכת לכיוון של סכיזופרניה , היום לאחר שלושה חודשים אני מרגישה שאני במצב של ניתוק אין לי חשק לקום בבוקר וכל יום הופך לסיוט .. והתמודדות.. יש לציין שאני ממשיכה לעשות ספורט וללכת לעבודה כנו כן התחלתי טיפול פסיכולוגי .. בעבודה אני לא מתפקדת כמעט עושה מה שחייב ולא מעבר לזה כל היום שלי הפך לשיטוט באינטרנט וקריאת חומרים על חרדות דיכאון ומחלות נפש . אני מתקשה ביום יום ולאחרונה גם עולות לי מחשבות מוזרות כמו מה זה בני אדם? איך העולם נוצר? מה אנחנו עושים פה ? המחשבות האלה מלחיצות אותי וגורמות לי לעוד יותר תחושת ניתוק ? מה קורה לי האם אני בכיוון של סכיזופרניה ? אני מרגישה שאני משתגעת ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקווה לתשובה מהירה

הוספת תגובה

• מקווה לתשובה מהירה - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    26/02/2014

לא ניתן לתת תשובה מקצועית על סמך הנ''ל.
    ממליץ להיבדק באופן מסודר על ידי פסיכיאטר.
    האם הטיפול על ידי פסיכולוג קליני ? יש להתייעץ בדבר
    טיפול פסיכיאטר וצורך בתרופות.
    באם מדובר בתגובה למצב דחק - משבר בחיים, ייתכן ומדובר
    בבעיה פסיכולוגית, אך בו בזמן יש לשלול מצבים אחרים ובעיה פסיכיאטרית.
    כמובן שתמיד חובה לשלול סמים ובעיות גופניות ( באם יש בעיות בזיכרון ומרכיב של תחושות מוזרות בכלל וטעם וריח בפרט).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולא לחשוש מהתמודדות

שמוליק
    26/02/2014

שלום שלי.

אני רק רוצה להוסיף על מה שד"ר דוידאור כתב, שגם אם יתברר שזו סכיזופרניה - אפשר לנצח את המחלה, ולא לחשוש להתמודד איתה.

הרבה פעמים החשש מהמחלה עושה נזק הרבה יותר מהמחלה עצמה.

בהצלחה,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו