מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוסטרללילי28/02/2014
שלום רב,
הייתי מאושפזת בבית חולים בהריון בסיכון משבוע מאוד מוקדם (שבוע 23), מכיוון שהייתי בפחדים נוראיים ללדת כל כך מוקדם ורציתי למנוע לידה מוקדמת, ביקשתי לקבל כדורי הרגעה (התייעצתי עם המכון הטרטולוגי והם המליצו על ואבן). בית החולים שלח אלי פסיכיאטרית שהגיעה אלי ב-7:00 בבוקר ולאחר שהעירה את בעלי ואותי ודיברה איתנו 5 דקות, החליטה לתת לי לוסטרל. בהתחלה הייתי ממש נגד והרופאים נתנו לי ואבן עד שהחליטו שזה לא טוב לקחת ואבן ואמרו שמוכנים לתת רק לוסטרל. מכיוון שילדתי לאחר חודשיים לא הפסקתי לקחת את הכדור כי הנקתי ולא רציתי לזעזע את התינוק שנולד. היום, כשנה לאחר הלידה אני מפסיקה להניק ומאוד רוצה להפסיק עם הכדור ולא רוצה ללכת לפסיכיאטר בשביל זה. אשמח לדעת איך עושים זאת? האם אפשר פשוט להפסיק או שצריך לעשות זאת בהדרגה? ואם בהדרגה אז איך? המון תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפסיק - רק בהדרגה
שמוליק28/02/2014שלום יעל.
קודם כל, מזל טוב על הלידה :-).
הפסקת טיפול תרופתי פסיכיאטרי נעשית בהדרגה.
בכל אופן, זה לא מומלץ להפסיק טיפול תרופתי מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל.
ישנם מקרים שבהם צריך לשקול הפסקת טיפול תרופתי בניגוד להמלצת הרופא, במיוחד במקרים כמו שלי, שבו סבלתי מאוד מתופעות הלוואי של התרופות, עד כדי כך שרציתי לסיים את החיים.
לא נראה שבמקרה שלך, הרופא יתנגד להפסקת הטיפול, ולכן אינני מבין את החשש לפנות לרופא המטפל שמכיר אותך, ולבקש ממנו הנחיות כיצד להפסיק את התרופה.
הרופאים של הפורום יוכלו אולי לתת הנחיות שאמורות להיות נכונות באופן כללי, אך יכול להיות שההנחיות האלו לא בדיוק יתאימו לך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסטרל
לילי01/03/2014מדוע לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)